Followers

Food Walk:: Ke Bagan Lalang Tapi Bukan Cari Lalang

Thursday, April 12, 2012

Petang Semalam EE "culik" acu kat office
bawa lari acu ke Bagan Lalang...mau makang ikang kat sana

Banyak-banyak kedai makan yang ada, kami pilih restoran nie

Photobucket

Antara pilihan seafood yang ada

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nie yang EE pilih...acu follow saja

Siakap Stim Limau

Photobucket

Pepahat Masak Bercili...nie memang feveret acu ;)

Photobucket

Udang butter...emmm..rasa nya sedap lagi acu buat..hehehehee

Photobucket

Muka kebulur macam tak makan 44 hari..

Photobucket

Lama gile nak tunggu makanan sampai
maklum la orang memang ramai...
lapar punya pasal lupa nak ambil gambar persekitaran

Happy bila dah dapat makan...hahahaaa

Photobucket

Masa dah nak habis makan tetiba ada peronda polis buat pengumuman
mengenai amaran tsunami...so, minta orang ramai berjaga-jaga

Family sebelah meja kami nie nak sambut birthday asal nya
dengar saja pengumuman polis tu terus kelam kabut nak balik

Photobucket

Sambut birthday pun tergesa-gesa...hahahaaa
pastu asyik dok jenguk ke laut..."air dah naik...air dah naik"


p/s:: Hari nie sakit perut + demam mungkin sebab
makan banyak pepahat cili tu semalam :(





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

10 xoxo:

ainnoraini said...

pepahat tu sedap ker acu..kakain tak pernah makan lagi tau..

selalu tengok jer..odernya tak pun...lepas ni boleh la try..

Ati Masrif said...

makanan byk nyer...
betui2 mcm 4 hari tak makan..hik3

Kakzakie said...

Acu boleh sengih -sengih lagi pengumuman tsunami ye... kalau kakak dah hilang selera agaknya...

Anaa said...

asyik kena 'culik' je acu.. ari tu akak culik, ni ee lak culikk. heee..

@cu SaYaNg said...

kak ainnoraini::

emm...rasa dia liat2 sikit
masak cili mmg sedap la
acu lum penah try lg masakan lain
dlm masakan nie dia campo telur..
sedap..akak patut cuba :)

@cu SaYaNg said...

kak ati::

hahahhaaa...tu kami amik 3 jenis je lauk nye..kalau lebih lagi tak tau la macam mana rupa..hahahaa

@cu SaYaNg said...

kakzakie::

hehehee...ntah la kak masa tu perut tengah lapar kot tu yg tak pikir lain pun...hahahaaa

@cu SaYaNg said...

kak Anaa::

apa nak buat...ramai sangat orang sayang...hahahhaaa :p

h4ni3 said...

woooo.. Acu mkn sifud x ajak kitorang...

Papa Mifz said...

tak pernah sampai lagi kat bagan lalang nih...huhu