Followers

Satu April Yang Meriah

Monday, April 2, 2012

Sarapan bersama bloggers lagi
walau pun tak ramai yang datang tapi tetap meriah

Antara sajian usus perut:

Custard Puff acu bawa

Photobucket

Roti Pakcik John daripada Ayu

Photobucket

Bihun Goreng dan Puding Gula Hangus daripada Kak Ida

Photobucket


Kue Teow Goreng daripada PCL

Photobucket

Bihun Goreng daripada Uncle Gedek

Photobucket

Nasi Lemak dan Karipap daripada Kakcik Seroja

Photobucket


Sri Kaya Kentang daripada Hanis Azla
(sorry Ayu aku cilok gambar dari FB mu)

Photobucket

Cupcakes nyummy daripada Kak Ros
tapi sayang nya Kak Ros tak join semalam

Photobucket

Nangka Madu nie sajian daripada tuan rumah

Photobucket

Muffin Coklat nie siapa yang bawa ya??

Photobucket

Antara yang sempat berlaga pipi semalam:

Kak Ida

Photobucket

Mimi

Photobucket

Hanis Azla

Photobucket

Kakcik Seroja

Photobucket

Ayu
Beb, kita tak de pun gambar berdua :(

Photobucket

PCL dan Mama Diana
PCL dah nak balik baru acu berborak dengan Mama Diana
awal nya tak berani nak tegur sebab tengok Mama Diana nie diam je :)

Photobucket

Uncle Gedek
acu kena paksa jadi "serius"...sorry uncle tak boleh la

Photobucket

Antara wanita-wanita "gagah" yang hadir
eh...muka kita semua lebih kurang sama je kan?? hehehee...

Photobucket

Gambar terakhir acu bersama Dato dan Datin dan juga Bro Framestone

Photobucket

Tetamu cilik yang "galak" sangat bila di agah

Photobucket


Acu orang pertama yang sampai dan antara yang terakhir balik...hahahhaa
tu pun Uncle nak suruh stay lagi...iskh...malu pula acu nak stay lama-lama

Happy sangat dapat jumpa semalam
jenuh acu kena soal siasat dengan Uncle Gedek..hahahahaa
terima kasih pada semua...juadah yang sangat-sangat sedap
sampai rumah terus terbongkang sebab perut sendat


Psstt!! terima kasih ya notepad Ana Muslim nie
tapi acu lupa la sapa tuan yang baik hati tu...sapa ek

Photobucket




Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

14 xoxo:

kakcik said...

karipada? hehehe... :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

hahahaha..typo error la kak
dah betul kan dah :p

kakcik said...

Cepat Acu betulkan...hehehe...

Gambo 4 wanita 'hebat' tu takde ke? ;-)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

La...lupa nak tempek la kakcik
dah ready dah dlm photobucket tu sebenar nya

[PCL] said...

kami ni couple yg pemalu eh.....kena cuit dulu baru 'galak'...next time kita sembang loghat utagha nah...pcl taktau hang oghang gurun..(baru rhabung sket !!)

Anaa said...

Khairin la bagi notepad Ana Muslim tu.. akak yang tak gi pun tau..peka tuu.. heheh..

rasa terkilan yang sesangat, sampai rasa senak ulu hati nengok gambo2.. rasa macam nak menyelam masuk dalam pc jer.. huhu..

luahfikiran ... mari kita said...

Salam Acu,
Bersyukur dan seronok riang ria semalam. Tkasih byk2 Acu .... banyak membantu LF dan isteri. Untuk gathering akan datang nanti (perjumpaan hari raya) kita buat grand sedikit ... nanti kita bincang

@cu SaYaNg said...

PCL::

hahahaa...boleh2...no prob nya
sesekali jumpa oghang sekapai nie syok gak :)

@cu SaYaNg said...

Kak Anaa::

Owh ye ke?? hehehee...diaorang ada cakap semalam tapi acu lupa..hehehe

Next gathering jangan lupa join tau..walau pun jiwa kacau kalau datang gathering nie confirm happy seketika :)

@cu SaYaNg said...

Uncle LF::

Ala uncle apa sangat la yang acu tolong...banyak anak bujang uncle yang buat daripada acu...

insyaAllah nanti kita bincang ye :)

gadisBunga said...

alaaa...banyaknye makanannnn!!!! ruginye tak pegi!!!

@cu SaYaNg said...

GB::

Tak de rezeki nak jumpa GB semalam
insyaAllah next time ye :)

-gedek! said...

ok, kali ni baru ada masa korek info dari acu....

lain kali borak panjang lagi, eh?

@cu SaYaNg said...

Uncle Gedek::

hhahaha..insyaAllah ada rezeki nanti kita borak lagi :)