Followers

Layout Simple???

Monday, April 9, 2012

Ada orang mengadu blog acu lambat loading
kata nya banyak gadget yang berat-berat dalam nie
kalau boleh dia nak layout blog acu nie simple je
macam layout blog dia

Photobucket

So, i try my best buang gadget yang merapu tu semua

Photobucket

tapi nak tukar layout simple macam blog dia????
emmm....tak mungkin kot sebab acu suka benda yang comel
secomel muka dan jiwa acu....hahahahaaaaa
(**confirm pakngah rasa nak muntah baca ayat last tu kan??? hahahaa..)




Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

15 xoxo:

kakcik said...

Acu memang comel apa? Abg Bob pun kata Acu comel tau. :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

Hah?? Abg Bob kata acu comel?? cam x caya je Abg Bob cakap camtu...hahahhaa...

cakap Abg Bob terima kasih..hehehee

Anaa said...
This comment has been removed by the author.
Anaa said...

haha.. akak setujuk ngan abang bob.. hehe..

ok jer akak bukak blog acu, tak berat sangat.. ada blog yang lagi berat nak pikul.. kekeke..

@cu SaYaNg said...

Kak Anaa::

hahaha...makasih...nanti acu belanja lunch ek...hehehehee

Mak Wardah said...

Acu memang sangat cute...

@cu SaYaNg said...

MW::

Terima kasih kak (**blush**)
heheheee

Kakzakie said...

Gambar tu memang macam ada kena dgn Acu - comel/montel kan...

gadisBunga said...

abg bob tu sape acu? kehkehkeh!

@cu SaYaNg said...

Kakzakie::

hahahaa...1st time orang ckp gmbr tu ada kena mengena dgn acu..hehehee

@cu SaYaNg said...

GB::

lor...GB x kenal abg bob ke???
abg bob tu orang paling rapat dgn kakcik...susah senang sama2 dgn kakcik...hehehee

Papa Mifz said...

mana lagi comel...acu ke Mifz...hehe

@cu SaYaNg said...

Papa Mifz::

Kedua2 nya comel...hahahahaa

Eri-chan said...

acu yang penting kita selesa dengan tetapan & paparan blog sendiri.. ok apa katun2 ni. hehe

@cu SaYaNg said...

Eri-chan::

Betul2...hehehehee