Monday, April 9, 2012

Layout Simple???

Edit Posted by with 15 comments

Ada orang mengadu blog acu lambat loading
kata nya banyak gadget yang berat-berat dalam nie
kalau boleh dia nak layout blog acu nie simple je
macam layout blog dia

Photobucket

So, i try my best buang gadget yang merapu tu semua

Photobucket

tapi nak tukar layout simple macam blog dia????
emmm....tak mungkin kot sebab acu suka benda yang comel
secomel muka dan jiwa acu....hahahahaaaaa
(**confirm pakngah rasa nak muntah baca ayat last tu kan??? hahahaa..)




Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

15 xoxo:

Kakcik Seroja said...

Acu memang comel apa? Abg Bob pun kata Acu comel tau. :)

Darling Pya said...

kakcik::

Hah?? Abg Bob kata acu comel?? cam x caya je Abg Bob cakap camtu...hahahhaa...

cakap Abg Bob terima kasih..hehehee

Anaasuria said...
This comment has been removed by the author.
Anaasuria said...

haha.. akak setujuk ngan abang bob.. hehe..

ok jer akak bukak blog acu, tak berat sangat.. ada blog yang lagi berat nak pikul.. kekeke..

Darling Pya said...

Kak Anaa::

hahaha...makasih...nanti acu belanja lunch ek...hehehehee

Mak Wardah said...

Acu memang sangat cute...

Darling Pya said...

MW::

Terima kasih kak (**blush**)
heheheee

Kakzakie Purvit said...

Gambar tu memang macam ada kena dgn Acu - comel/montel kan...

gadisBunga™ said...

abg bob tu sape acu? kehkehkeh!

Darling Pya said...

Kakzakie::

hahahaa...1st time orang ckp gmbr tu ada kena mengena dgn acu..hehehee

Darling Pya said...

GB::

lor...GB x kenal abg bob ke???
abg bob tu orang paling rapat dgn kakcik...susah senang sama2 dgn kakcik...hehehee

Unknown said...

mana lagi comel...acu ke Mifz...hehe

Darling Pya said...

Papa Mifz::

Kedua2 nya comel...hahahahaa

Anis Azalea said...

acu yang penting kita selesa dengan tetapan & paparan blog sendiri.. ok apa katun2 ni. hehe

Darling Pya said...

Eri-chan::

Betul2...hehehehee

Followers