Followers

Mai Beli..!! Mai Beli..!! Mai Beli..!!

Saturday, September 8, 2012

Sticky Post - New Entry scroll down pls :)

Nak cari phone "bijak" dengan harga yang murah???

Mai baca nie sampai habis ye :)

Promosi Samsung Galaxy Note hanya RM1790 sahaja!!!
harga retail biasa nya RM1999 jadi jimat RM209!!!
macam-macam boleh buat tu dengan RM209

Photobucket

warranty adalah dari SME (Samsung Center) selama 1 tahun
cepat dapat kan nya segera kerana stok terhad!!!


Tak nak lah Samsung Note nie besar sangat lah
nak cari yang nipis dan kecil je tapi nak Android gak

Jangan risau, Samsung Galaxy S3 penyelesaian nya

Photobucket

Harga promosi untuk S3 nie RM1900
berminat??? kena call segera kerana stok terhad

Untuk peminat Apple pun ada...jangan risau

Photobucket

Promosi iPhone 4s 16gb hanya RM1900

Eh..macam mana nak beli???
nak call sapa??? acu???

Bukan...

Kalau berminat nak beli atau nak tanya detail
boleh call atau sms 013-4540441 (Anuar)
jangan risau nie bukan tipu
kalau ini olang ada tipu bagitau acu
sebab Anuar nie anak sedara acu...tau la acu nak ngajo nye ;)

So, apa tunggu lagi???
call la sekarang sebelum kehabisan!






Photobucket

9 xoxo:

makchaq said...

makchaq tak boleh tukaq phone, phone nokia lama pun bertahun nak pandai guna.. slow sungguh makchaq ni pasai gadget2..

JunAina said...

Acu...berminat tu memang berminat masalahnya kalau bab phone ni cuma pandai buat call dan sms je lebih buta IT.

Boleh le akak tanya kengkawan nanti...

kakchik@ella said...

Hehehe .. KC da ada SIII

kakcik said...

Mak tak cukup duit, duit raya pun tak dapat! ;-)

[PCL] said...

wah..wah..wah meniaga smart phone ye acu...nt bole pcl tlg2 war2 kpd geng opis...

kakngah said...

galaxy tab ada harga special tak untuk geng kite2 ajerrr???
ahaks!

@cu SaYaNg said...

kakngah::

yg ada 3 phone tu ja
tab x de..sorry :)

anaa said...

acu kak ana tak mampu nak beli satuu pun... kena ada diskaun 70% baru boleh beli.. hee...

Azian Elias said...

Ingat nak tukar gak ni.. hee

selamat berlibur ye Acu.. take care.