Followers

#Throwback Padang#4 Panjang Umur InsyaAllah Datang Lagi

Friday, April 24, 2015

Hari terakhir di Bukittinggi
seperti biasa sarapan dulu di hotel
sebelum bertolak balik ke Padang

 photo Picture37_zpsfim2u696.jpg

Sebelum check out sempat bergambar kat balkoni hotel

 photo Picture38_zpsffgjlqbd.jpg
 photo Picture39_zpsarosgnxh.jpg

Dalam 8.30 pagi kami check out dan bergerak menuju ke Padang

Eh... kena bergambar kat sini ni
sebagai tanda dah sampai ke Bukittinggi.. hehehehe

 photo Picture40_zpsbymnkwzo.jpg
 photo Picture45_zpsxwtvassr.jpg

Berhenti bergambar di Air Terjun Lembah Anai

 photo Picture41_zpsbq8teeca.jpg
 photo Picture42_zpsl5brlagg.jpg
 photo Picture47_zpsbw1tyjmp.jpg

Sebelum sampai airport, kami berhenti makan di Restoran Lamun Ombak
restoran yang mula-mula kami singgah masa hari pertama sampai [sini]
tapi sorry tak de gambar sebab masa ni dah mula nampak Malaysia

Sampai airport, terus cari tempat untuk wrap beg
maklum la beg dah expand so, takut terkoyak kena hempap dengan beg lain nanti
harga wrapping untuk satu  beg 40 ribu Rp

Alhamdulillah segala urusan drop luggage berjalan dengan lancar
tak de beg yang terlebih berat

 photo Picture43_zpsipho5aul.jpg

Flight pun bertolak tepat pada masa nya 1.55 petang waktu tempatan
tak de delayed.. Alhamdulillah

 photo Picture44_zpssdqghizz.jpg
 photo Picture23_zpsyl3obqzx.jpg

Selamat sampai bumi Malaysia dalam pukul 4.05 petang
ambil bas ke Terminal Bersepadu Selatan pukul 5 petang
sampai je TBS anak sedara Cik Darling dah siap sedia tunggu
terus balik ke Kajang..

Esok nya bekerja seperti biasa walau pun penat belum hilang

Tamat dah cerita percutian 4 hari 3 malam Cik Darling dan kawan-kawan
ke Padang - Bukittinggi, Indonesia
InsyaAllah Cik Darling akan kembali semula ke Padang
sebab masih banyak tempat yang belum dilawati
tapi masa nya tu tak tau bila la... hehehehee











Photobucket

2 xoxo:

Kakcik Nur said...

Nanti mak nak ikut Acu lah... :)

Darling Pya said...

Kakcik nur:

InsyaAllah mak.. nanti kita cari tiket murak ek :)