Wednesday, July 31, 2019

Food Walk:: Nasi Daun Pisang

Edit Posted by with 2 comments
Korang pernah makan nasi daun pisang?

Cik Darling selalu dengar cerita daripada kawan-kawan yang pernah makan.
Kata diaorang sedap.. tengok gambar yang ditunjuk pun mengiurkan.

Jadi, hari tu Cik Darling bersama dengan dua orang kawan
Ain dan Jo.. kami ke Sri Nirwana Maju yang terletak di Jalan Telawi 3 Bangsar.

Masa mula-mula tu, jakun sekejap.. tak pandai nak order.
Al maklum lah first time datang kan? 😅

Cik Darling cakap terus terang dengan waiter tersebut.
Alhamdulillah dapat waiter yang baik.

So, taraaaaaaaa....!!!!

Ni hidangan dalam "pinggan" Cik Darling.
Meriah kau..!! 😆😆

Paling Cik Darling suka, peria goreng.. sedap..!! 😋😋


Tengok le "pinggan" masing-masing.. semua meriah



Nasi daun pisang ni best nya kena makan guna tangan.
Nikmat dia tu lain macam sikit.. hahahahaha


Rasa?

Two thumbs up Cik Darling bagi.
Boleh datang lagi lepas ni.
Cuma satu masalah kat sini.. parking..!!

Tapi, kalau dah suka.. semua tu tolak tepi la kan.. 😅😅





2 xoxo:

Syadiya Khairul said...

tak pernah lagi makan nasi daun pisang takpa lepas ni boleh try :D btw saya follow sini yang ke #300 mind followback if free ya :D

http://sayesyadiya.blogspot.my

Darling Pya said...

Syadiya:

Terima kasih sudi follow. InshaAllah nanti saya buat lawatan balas ye :)

Followers