Followers

~hENp0N~

Wednesday, March 12, 2008

hohoho...henpon baru :D
semlm acu p Bkt Bintang dgn cik abg cayang
kunun2 nye nak teman kan dia beli kasut le
so,kitaorg p le metrojaya BB Plaza
tinjau punya tinjau
round punye round
satu pun tak jumpa yg dia berkenan

last2, kitaorg p le pusing2 tgk henpon
p belek2 kt area Sg Wang
pastu belek2 lak kt area BB plaza
last2, acu terbekenan le dgn satu henpon ni



memang henpon ni old model
rasa nye dah setahun or 2 tahun dah kot
tapi disebab kan suka
harga lak masih di dalam kemampuan ku
so,apa lagi...acu sambar le satu
hehehehee...

kebetulan pun acu nak cari henpon baru
sebab 2nd henpon acu asyik on & off
dengan sendiri nye..
tu yg nak kena beli henpon baru
(alasan je..bukan nye tak leh dibaiki.. :D)

cik abg acu pun beli gak satu henpon
but small & cheaper than me la


hahahaaa....
ok la tu Yang
at least skrin dia ada kaler
and it's cute
new nokia model

lepas beli henpon
kitaorg p makan kat Carl's di Mid Valley
mak oi...jauh nye makan
apa nak buat
cik abg ngidam nak makan beef & cheese fries kat situ
erk...acu pun nak gak sebenar nye
emm...nyum..nyum...sedap nye
tq dear

abis makan, antar cik abg balik umah..
acu sampai umah around 11++
lepas buat apa yg patut
terus le zzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2 xoxo:

fealize_eleanoer said...

wahh,,,

henpon baru lagikk...

mari buat koleksi hp baru...

yeyehhhhh !

@cu SaYaNg said...

hahaha...
henpon murah je lor... :D