Followers

~Shuffle & Shopping~

Monday, July 7, 2008

Petang ahad lepas keje, acu pi KL jumpa dia
ari nie dah janji dengan dia acu nak shopping
dah lama tak shopping

so, dalam pukul 5.15pm acu gerak dari Serdang
amik dia kat rumah kawan dia
terus pi Sg Wang Plaza...
sampai je kat sana masa nak turun eskalator
acu dengar bising nye orang dok bersorak

kitaorang pi la jenguk apa bende yg bising sangat
rupa2 nye SEARCHING NEW IDOL FINAL SHUFFLE 2008
padan la riuh sangat...
kitaorang pun lepak la tengok kejap shuffle tu

tapi masa tu dah tinggal 2 group je lagi nak abis
sempat la acu rakam 2 group nie
group The Mine Freak &
HMC Rocka
tapi sori le, music nye tak dengar sangat
bunyi sorak je yg kuat...
pemenang nye acu tak sure lak sapa
sebab tak tunggu sampai org umum pun

sebenar nye nie 1st time acu tengok shuffle nie
hehhehhee...tak up to date langsung la acu nie
syok gak tengok budak2 nie menari
rasa nak join sekali...

hahahahaaa....melampau nye cita-cita
tak sedor badan ala2 anak gajah
ada ati nak shuffle....kui..kui...kui...
ala...angan2 je la...

korang layan lah clip shuffle yg acu amik nie


video
Kumpulan HMC Rocka


video
All the Otai2 tunjuk skill diaorg


video
Otai2 lagi...

ekceli ada video yg acu amik masa The Mine Freak perfom
tapi x leh nak upload lak...
acu suka The Freak Mine daripada HMC Rocka nie

lepas layan shuffle tu acu & dia pun p le beli
barang yg acu nak beli...

Kasut Crock (beli kat MidValley)

Henpon baru...ganti henpon lama

Kamera baru..tapi ni adik an (anak sedara acu) beli kan kat US...

1 xoxo:

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.