Followers

Ahad Yang Happening

Monday, July 12, 2010

Tarikh Kejadian:: 11 Julai 2010
Lokasi Kejadian :: iKEA, The Curve, Cineleisuremall & Dataran Merdeka

Kami lunch di iKEA..kemudian shopping sikit-sikit...

penat shopping, kami tengok wayang "Twilight Saga"

abis show dalam pukul 11 lebih...kat The Curve happening
ada restoran yang sedia kan skrin besar untuk final World Cup

on the way balik, acu saje je lalu ikut Dataran Merdeka...
rupa2 nye Dataran meriah dengan beribu manusia yang datang
untuk menonton final World Cup di skrin besar yang disediakan oleh ASTRO
so, kami pun tak lepas kan peluang le...terus singgah untuk join sama

tapi kami tak tunggu sampai abis pun...sebab diaorang dah ngantuk
so, abis je separuh masa pertama kami balik...
sampai umah dah pukul 4am...terus sambung tengok kat umah
and Alhamdulillah pasukan yang acu sokong SPAIN MENANG!!!!!
dan hasil nye, pagi tadi acu lewat ke opis...hahahahaa


2 xoxo:

kamalnzura said...

itu meatball...sgt sukaaaaaaa... :)

@cu SaYaNg said...

kamalnzura::

sebab suka punye psl lah sanggup beli meatball tu blk mai goreng kat umah..hhahahaa