Followers

Ada Petua Tak????

Thursday, July 8, 2010

acu selsema & demam lagi...
dah tak tau kali yang ke berapa dah ia menyerang..
hidung tersumbat..susah bernafas..
batuk yang membuatkan acu susah nak tido malam
prestasi keje terganggu...
air idung yang asyik meleleh je...
harap ia nya tak berpanjangan...aduihhhhh

ada petua tak nak elak kan selsema????

4 xoxo:

kakcikseroja said...

Memang rimas kalau air hidung asyik meleleh.. rasa macam 'sicomot' je.. :( (kakcik tak ada petus, kakcik pun selalu kena..)

Acu.. kain biru tu memang cantik, tapi tengah pikio nak anto tempah kat mana..hehehe..

kamalnzura said...

weii..piah, selsema lg?
aku pun xtau petua apa..
aku hr tu 2 minggu selsema...siap dgn demam lg...demam urat..hehe

aku kurangkan minum ais aja, kurangkan skit aja..bukan x minum lgsung.. :)

pstt...piah, aku dah start dgn 'benda' yg aku beli kat hang dulu..tgk camna, jadi ka dak...hehe

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Malam2 sebelum tido pakai breath right - yg untuk hilang dengkur tu... sebabnya benda tu bukan hanya utk hilang dengkur je tapi untuk memudahkan pernafasan. Rasa senang je bernafas.

armouris said...

info tentang hidung tersumbat di SIHAT SELALU - Hidung Tersumbat