Followers

Lunch @ Ikea

Saturday, July 3, 2010

Tengahari semalam, Shazlin (x-skulmet) datang amik acu kat opis
kami ada janji dengan 3 orang lagi kawan acu
nak lunch kat IKEA..maklum le semalam kan Jumaat
so, rehat nye panjang..boley le mengular jauh ke sana

pukul 12tghari Shazlin dah terpacul depan opis acu
nasib le jalan tak jam sangat kat LDP tu..
tapi kami berdua yang paling sampai
dah tau dok jauh lagi nak keluar lambat..hahahaa

sampai sana je dah ada Yuzie, Mas & Wanie menunggu
semua nye x-skulmet masa acu kat Sekolah Teknik dulu
tapi kami semua nye berlainan aliran...

dah lama sangat acu nak makan salmon kat IKEA nie
sedap nye...nyum...nyum...
Shazlin & Mas penggemar meatball IKEAa nie
Yuzie pula first time makan kat IKEA..selalu nye datang shopping je
so, lunch semalam Yuzie order salmon sama macam acu
di tambah dengan cocktail udang..sedap udang nye..
sori lupa nama sebenar setiap menu..huhuhu

nie Yuzie

nie Shazlin & blackberry baru dia...huh!! jeles siot..
tak pe..tak pe...lepas nie turn aku pulak..hahahhaa

erk..lapar punye pasal sampai acu terlupa
nak snap gambar Mas & Wanie...ampunnnnnnnnnnn!!!!

abis makan dalam pukul 2 lebih...Wanie terus balik ke opis
Kami berempat meneruskan misi menjelajah Ikea...
perghhhh!!! shopping time keja...melampau betul...
ampun bos!!!!

tapi tak lama pun shopping..banyak bahagian yang kami skip
sudah nye acu sampai opis dalam pukul 4.40petang
puas ati semalam sebab dapat jumpa dengan diaorang semua..
dah lama tak jumpa terutama nye dengan Yuzie
so, kira semalam dah terubat rindu yang lama terpendam nie..
nanti ada masa, kita lunch sama2 lagi ek...

korang perasan tak, cocktail udang nie sama je dengan Jumbo Shrimp Cocktail
yang dalam Cafe World tu??


sori..kecik lak gambar cocktail cafe world nie..



2 xoxo:

kamalnzura said...

sedapnya meatball ikea nihhh...
huii...yuzie menten kuruihhh gak noo..

@cu SaYaNg said...

Kamalnzura::

dia on diet tu wei...