Followers

Maaf Pada Yang Tak Sempat Di Sapa

Tuesday, May 22, 2012

Tarikh:: 20-05-2012 (Ahad)
Tempat:: Tasik Chempaka, Bangi

Antara juadah untuk santapan tetamu

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nie yang acu bawa

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Antara tetamu yang datang

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Acu cuma makan nasi lemak yang Kakcik bawa
seketul karipap Kak Azie, seketul macaroon dan cream puff Daddy Ziyyad
dan seketul ayam goreng Kak Anaa...lepas tu dah kenyang
silap acu sebab makan nasi lemak dulu sebab tu tak sempat merasa yang lain

Seperti biasa, sebelum balik tapau juadah yang berlebihan

Photobucket

Dan aktiviti wajib, bergambar beramai-ramai..kredit gambar to Dr.Hanie

Photobucket

Dari Tasik Chempaka melarat pula ke Ice Room
thanks so much Dr.Hanie but sorry sebab acu balik awal
first time rasa nye acu balik awal dari gathering nie

Photobucket

Nak baca lagi boleh ke link kat bawah nie

http://kakciknurseroja.blogspot.com/2012/05/perkelahan-blogger-di-tasik-cempaka.html

http://kakciknurseroja.blogspot.com/2012/05/perkelahan-blogger-ice-room-bangi.html

http://azieazah-aa.blogspot.com/2012/05/gathering-sarapan-nan-santai-walau.html

http://gadisbungaphotoblog.blogspot.com/2012/05/breakfast-picnic-date-with-bloggers-at.html

http://nasikerabubuahtanjung.blogspot.com/2012/05/menyertai-perkelahan-bersama-bloggers.html

http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2012/05/perhimpunan-suci-30.html

http://drhanie.blogspot.com/2012/05/kasih-bertaut-ewahh.html

http://cerita-anaa.blogspot.com/2012/05/piknik-kat-tepi-padang-bukan-tepi-laut.html

http://juneaina.blogspot.com/2012/05/santai-sarapan-di-tasik-cempaka.html

http://afasz.blogspot.com/2012/05/berkelah-bersama-blogger-taman-tasik.html






Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

20 xoxo:

Daddy Ziyyad said...

hari tu kalau tak silap ada roti canai kan? :

saya pun sempat makan nasik lemak+ karipap + kurma yg acu bawak tu je..hehe

kakcik said...

Mak pun banyak yang tak sempat dimakan termasuklah ayam goreng Ana tu.

Bila panas dan berpeluh, memang susah rasanya nak makan.

h4ni3 said...

saya pun tak sempat rasa semua..
bila asyik bergurau senda, mood makan pun ke tasik jadinya.. hehe. makan nasik lemak sotong jer dgn pulut sikit :)

@cu SaYaNg said...

Daddy Ziyyad::

A'ah...tak ingat sapa yang bawa
tapi acu tak sempat nak rasa sebab kenyang sangat

@cu SaYaNg said...

kakcik::

mak lagi la dah kena nasi kerabu sebungkus memang kenyang la...ingat acu nak kacau nasi kerabu mak aritu tapi dah tak boleh nak masuk dah..hehehe

@cu SaYaNg said...

h4ni3::

owh ye ke?? acu tak sempat nak rasa pulut kuning Uncle LF tu

gadisBunga said...

haritu masa kat tasik ada yang tak terlarat nak makan. ni bila tgh pose ni rasa macam nak je makan semua yg tak sempat makan tuh. huhuhu~

@cu SaYaNg said...

GB::

hahahaa...sama la kita..teringat bihun goreng ayu yg tak sempat dijamah..terbayang pulut kuning uncle LF..aduih..semua nampak sedap

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

meriahnyeeeeeeeee..jeles

@cu SaYaNg said...

Mama Amana::

Next gathering nanti jom la join :)

JunAina said...

Kak Aina hanya sempat makan nasi lemak & seketul macaroon. Pas tu buah tangan dari Makkah yang lain tengok je. Jumpa kawan2 perut terasa kenyang. Sempat jugak teh tarik Kak Yan.

JunAina said...

Aishhh...cam ner pulak jadi nasi lemak tu...Pulut kuning le nasi lemak tu mengulang kat rumah makan tengahari bersama ayam goreng Ana. Bila org goreng terasa sedap bangettt...

ainnoraini said...

acu..sedap2 semua makanan tu semua...
nnt kalau ada lg..mesti dtg punya..

** sori acu lbt plk kakain nk bg email kwn kakain tuu..azilla_zill@yahoo.com

Anaa said...

tetiba terbayang roti canai yang Daddy ZZ sebut.. kak azie tapau..

ramai rupanya yang tak sempat makan sumer makanann eh... ada pulut kuning??? tak nampakk pungg...

Eri-chan said...

dalam banyak2 makanan yg paling terliur tgk ialah nasi lemak bungkus. pergh...sedap tu..tgk je pun.

@cu SaYaNg said...

kak aina::

sempat gak akak rasa pulut kuning ek...acu tak sempat sebab dah kenyang sangat..frust betul

@cu SaYaNg said...

kak ain::

next gathering datang tau...by the way thanks ya for d email tu :)

@cu SaYaNg said...

kak Anaa::

mu mana nak nampak makanan lain dah asyik men"jerit" je aritu...heheheee

@cu SaYaNg said...

Eri-chan::

ada pelbagai rasa nasi lemak aritu tapi acu cuma rasa yg kakcik seroja bawa je...

Hidayah said...

As-salam , dayah singgah dari backlink kak cik , eh..masa baca komen tadi perasan yg kak cik bahasakan diri kak cik "mak" .. er.. acu nih anak kak cik ek?

:)

nway , salam perkenalan..!

:D