Followers

Throwback #5 Vrooommm... Vroommm.... Layan Moto GP

Monday, October 28, 2013

Menghabis kan hujung minggu sebelum balik bercuti Aidil Adha
di Sepang International Circuit layan Moto GP

Acu pi sorang diri ja
seperti biasa sampai sana terus ke Parking PO
tunggu EE datang ambil acu untuk masuk ke Grandstand

 photo Picture8_zpsff530d30.jpg

Tak banyak bergambar pun
sebab kepanasan tahap gaban

acu dan salah sorang kawan EE

 photo Picture9_zps028ce875.jpg

Lepas diaorang tinggal kan acu untuk bertugas
tinggal la acu sorang-sorang lepak kat grandstand tu

 photo Picture10_zps8ad37ceb.jpg

EE tapau kan acu nasi lemak sambal ayam
makan nasi lemak sesambil layan moto 3 kat skrin besar

 photo Picture11_zpsa8818a3d.jpg


Makanan kat SIC nie kalau time event cenggini
memang mencekik darah semua nya

Perut kenyang baru le best nak layan Moto GP

Dah habis race petang tu acu lepak berbual dengan diaorang berdua nie

 photo Picture13_zps75715df6.jpg
 photo Picture14_zps6c5592b9.jpg

Nama acu dah lupa...sorry
yang atas tu dari England tapi kerja kat Bangkok
yang bawah tu dari New Zealand

Sambil berbual layan minum

 photo Picture15_zps7e68d1b2.jpg

Eh... jangan salah faham
acu tak minum minuman haram tu... iskh Nau'zubillah
diaorang berdua je minum tu
acu minum nie je

 photo Picture16_zps9865ac70.jpg
Tapi dioarang belanja la
dah bertin-tin habis 100 plus nie
dahaga sangat sebab panas

Dalam pukul 6 lebih baru EE datang jemput acu
terus ke parking... chowwwwww balik Kajang

Malam nya packing barang sebab nak balik kampung raya :)





Photobucket

1 xoxo:

Uncle Lee said...

Hello Acu Sayang, this coming to you from Canada. Nice to know you love motor racing and the excitement it brings...you sure got a beautiful smile!
I enjoyed looking thru the gambars here.
Have fun and simpan satu lagu dalam hati.
Lee.