Followers

Food Walk:: Cendol Bakar Dengkil

Thursday, August 28, 2014

Selama ni asyik baca dan dengar orang bercerita je pasal
kesedapan cendol bakar Kuala Selangor
(eh.. ye ke Kuala Selangor???)

Akhir nya.. Ahad 17 Ogos 2014 yang lepas
(cerita lama baru nak update..hehehehe)
acu bersama ahli rombongan
siapa lagi kalau bukan anak-anak sedara acu
kami ke gerai Cendol Bakar yang terletak di Dengkil
nak ke Kuala Selangor tu jauh bebeno

 photo Picture1_zps5b99fe3b.jpg

Sebelum pergi dah survey kat internet menu-menu yang ada
so, sampai sana terus lah order ikut selera masing-masing

 photo Picture2_zpsa1ff2163.jpg

Yeszaaaa... dah sampai dah..!!!
yang kami oder Cendol Durian, Cendol Tapai, Cendol Jagung dan Cendol Pulut

 photo Picture3_zpsbfdca773.jpg

Pelengkap selera, kami oder set cucur udang
nie buat alas perut je sebab lepas tu kami nak pergi open house kat Pajam

 photo Picture4_zps46b60c00.jpg

Muka semua puas hati dah dapat merasa cendol bakar nie
not bad la rasa nye... yang penting cendol tu tak manis

 photo Picture5_zpse23318e8.jpg









Photobucket

1 xoxo:

makcikkantin said...

gendang gendut tali kecapi,
bila kenyang perut.
semua nampak happy :)