Followers

#Throwback Syawal#4 Beraya Di Kenny Rogers

Friday, August 15, 2014

Mak oi..!! Hari raya pun sempat ke Kenny Rogers???
hehehe.. raya keempat nie sebenar plan nye lain
tapi yang jadi nye lain

Plan asal nak pergi beraya ke rumah kawan-kawan kakak
tapi bila sibuk ke hal lain terus kakak cancel
kebetulan pula tak ramai yang tinggal kat rumah
sebab ada keluarga yang dah balik
dan ada keluarga yang keluar beraya
so, nak masak pun jadi malas sebab tak ramai yang tinggal

Lepas zohor, kakak yang sulong ajak keluar
dia nak belanja kami makan... nak kongsi rezeki
yang dia dapat hasil daripada meniaga kuih bulan Ramadhan
Kenny Rogers menjadi pilihan kakak sebab dia belum pernah makan lagi

Yang kiri tu kakak acu yang sulong.. dia la yang belanja
yang tengah tu kakak acu yang nombor tujuh
yang kanan tu adik bongsu... acu lah... hehehehehe

 photo Picture14_zps7014a52d.jpg

Makan...!!!!!

 photo Picture16_zps94f7873d.jpg
 photo Picture15_zps27a1a433.jpg

Semua orang happy dapat makan
tambah happy sebab orang belanja

 photo Picture17_zpsdb1f1a8d.jpg

Terima kasih Long..
semoga murah lagi rezeki Long untuk tahun depan






Photobucket

3 xoxo:

uncle gedek said...

uncle suka muffin pisang dia okeh!

JunAina said...

Rezeki yg ada dikongsi bersama...sesekali...

Kakcik Nur said...

Sedap...

Memang bertambah sedap bila orang belanja. :)