Followers

#Throwback Syawal#7 Time To Say Good Bye

Wednesday, August 20, 2014

Hah??!!! Dah habis cuti raya???
dah nak kena balik ke Kuala Lumpur dah
owh!! sedih nye.. uhuk.. uhuk.. uhuk..

Dalam pukul 3.30 petang, acu keluar dari rumah arwah emak
kakak hantar acu hingga ke Airport Penang
kali nie acu tak balik sorang; anak sedara acu ikut sekali

 photo Picture28_zpsc4e4036f.jpg

Memandangkan flight acu pukul 7 malam
kami pula sampai awal.. ingatkan jalan sesak
rupa-rupa nya tak pun
maka nya kami singgah basahkan tekak dan kenyangkan perut
di Secret Recipe kat airport

 photo Picture29_zps76299381.jpg
 photo Picture30_zps41aa9022.jpg

Sambil makan sambil berbual
bila perbualan adik beradik nie biasa nye berkisarkan tentang keluarga
dan juga peribadi je la
ada la juga diselitkan cerita masa depan acu.. cewaahhh!!! hahahhaa

Pejam celik pejam celik kejap je seminggu bercuti
Alhamdulillah flight bertolak tepat pada masa nya
acu dan anak sedara selamat sampai di KLIA2 jam 9 malam
ambil ERL turun Terminal Bersepadu Selatan
anak sedara acu lagi sorang ambil hantar balik rumah

Sampai rumah, mandi dan solat
kemudian tengok tv sambil makan pizza yang kakak acu tapaukan

 photo Picture31_zpsf1dc31f7.jpg

Pukul 1.30 pagi baru zzzzZZZZZZzzzzzzz








Photobucket

4 xoxo:

Daddy Ziyyad said...

Posing kat PIA tu yg mahal tu..:P

Kakcik Nur said...

Tetap ada kenangan yang seronok untuk dikongsikan... :)

JunAina said...

Bahagiakan jadi adik!

sukaxplo said...

salam
ingatkan PIA tu apa..rupanya penang Airport International

dapat satu pengetahuan hari ni :)