Followers

Birthday#2 :: Kejutan Di Restoran Cabai

Friday, January 30, 2015

Lepas maghrib Cik Darling ke Restoran Cabai di Bangsar
ada orang buat surprise untuk Cik Darling rupa nya


Ni kakak yang komplot dengan orang tu

 photo Picture31_zps4b32960f.jpg

Kek comel hadiah dari Restoran Chilis

 photo Picture35_zpsc023bd7a.jpg

Yeeayy!! Ada dua kek

 photo Picture30_zps0f0accd9.jpg

Yang satu tu memang Cik Darling minta beli kan
kekonon nak kek yang simple je
so, beli cupcake sebiji je cukup

 photo Picture36_zpsa0ead7f9.jpg

Ni santapan kami kat Restoran Chilis

 photo Picture32_zpsc33619ab.jpg
 photo Picture33_zps1240a5e9.jpg
 photo Picture34_zps6052f3c5.jpg

Oppss!!! Belum habis lagi tau
surprise yang kedua Cik Darling dapat hadiah Note 4
(surprise la sangat... hahahahahaa)

 photo Picture37_zpsce8562d7.jpg


Sebenar nya Note 4 dah dapat bulan lepas lagi
kira advance hadiah birthday la
tapi time tu gigih nak letak juga ribbon dan kad
kekonon baru bagi la hadiah tu... hahahahaha

Terima kasih sebab surprise anda berjaya..!!!
and i LOVE it










Photobucket

2 xoxo:

Kakcik Nur said...

Seronoknya dikelilingi oleh mereka yang menyayangi dan disayangi... :)

Darling Pya said...

kakcik Nur:

Alhamdulillah mak
sesekali terlintas di fikiran teringin nak sambut birthday dengan kawan2 di blog :)