Followers

The Sooq Food Market

Tuesday, January 27, 2015

Aktiviti dengan anak-anak sedara pagi ahad semalam (25-01-2014)
menambah lemak-lemak dalam badan yang dah sedia penuh dengan lemak ni
kami ke The Sooq Food Market di Taman Tasik Chempaka, Bandar Baru Bangi

 photo 10887628_827495033982871_5315831277832401189_o_zpsb090e8a9.jpg

Terima kasih kat Fiza sebab terbaca kat blog dia pasal event ni [sini]

 photo Picture12_zps680a2d30.jpg
 photo Picture13_zps2f895c86.jpg

Antara makanan yang sempat kami jamah semalam

 photo Picture1_zps8b768131.jpg
 photo Picture2_zpse13cbf9a.jpg
 photo Picture3_zps58741a20.jpg
 photo Picture4_zps649927bf.jpg
 photo Picture5_zps6a9bf9e1.jpg
 photo Picture6_zps04fd3c9e.jpg
 photo Picture7_zps13770bd1.jpg
 photo Picture8_zpsb1ebceac.jpg
 photo Picture9_zpsf0352299.jpg
 photo Picture10_zps15ebc304.jpg
 photo Picture11_zps7fce0149.jpg

Wajah keriangan kami berlima semalam :)

 photo Picture14_zps1f62d60f.jpg










Photobucket

2 xoxo:

Najib Ariyan said...

habislaaaa... pegi ke tapak pesta makan makan... jawabnya kena lari 10km lah pusing tasik bangi yer... bagi balance balik tu...

Darling Pya said...

Najib:

Hahaha...tu pun kami berjimat. beli serba satu je share berlima. jadi tak de la makan banyak sangat sebenar nye :)