Followers

My Special Day

Friday, January 28, 2011

Akhir nya hari yang ditunggu dah tiba...
setiap tahun tak pernah jemu menunggu tarikh 28 Januari nie
walau pun ia menandakan hari di mana umur acu meningkat
tapi acu tetap suka...(jadi tua pun suka ek...)

Terima kasih yang tidak terhingga acu ucapkan kepada emak
yang susah payah melahirkan acu ke dunia nie
eh..memang susah tau masa mak acu nak bersalin kan acu
3 hari emak acu sakit...degil pula tu tak nak pergi hospital
kata emak pada bidan "nak mati biar lah aku mati kat rumah"

Syukur lah semua nya selamat...ibu & bayi sihat walaafiat
ingat kan bayi yang dikandung tu besar sampai susah nak keluar...
kata mak..acu dulu masa lahir kecil saja...
berapa berat tak pula emak bagitahu acu...

Sekarang...hah!! amik kau...sebesar-besar alam ni ha...hehehee
kalau dulu paling kecil dalam keluarga
sekarang ni yang paling besar sekali dalam keluarga...hahahahaa

Seperti tahun-tahun sebelum ni,doa acu sama saja setiap kali
menyambut hari kelahiran acu...tak banyak pun yang berubah

- mohon di panjangkan usia
- mohon di kurniakan kesihatan yang baik
- mohon di murah kan rezeki
- mohon acu menjadi anak yang baik & solehah
- mohon di permudahkan jodoh
- mohon di berkati & dirahmati Allah selalu..

Tahun-tahun sebelum ni pasti ada sambutan di kampung
tahun ni tak pasti lagi sebab kebetulan CNY ni mak nak buat kenduri arwah
jadi, tahun ni mungkin tak buat la kot "birthday party" nya..
ni gambar tahun lepas...kakak acu buatkan kek Keladi & kek coklat
oh..sungguh lah nyummy kek keladi tu... setiap tahun kek nya tak sama tau
biasa nya kakak acu akan buat kek ikut apa yang kami minta..

Hari ini acu cuti...ni auto publish post sebenar nya
acu keluar celebrate dengan girlfriends acu..
dengar kata girlfriends acu tempah kan cup cakes
mengikut bilangan umur acu...wah!!! teruja nya!!!

Nanti acu update & masuk kan gambar cup cakes tu ya...
so, pada kawan-kawan di seluruh dunia yang menyambut
ULANG TAHUN KELAHIRAN hari ini..acu ucapkan

"HAPPY BIRTHDAY TO U..MAY ALL YOUR WISHES WILL COME TRUE"



"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

22 xoxo:

kakcik said...

Happy birthday Acu. Semoga semua impian Acuakan akan dimakbulkan oleh Yang Maha Pengasih. Amin. :)

NM02 said...

hepi beday acu. moga hidup kamu diberkati dan dirahmati selalu. amin

AzMask said...

epi besday to u acu.... semoga berbahagia selalu...

The Red Rambutan said...

Happy Birthday yang ke 26 tahun Acu. Koh koh koh

midiaida said...

eppie besday..;D

aramis2177 said...

happy birthday darling..
aku doakan moga segala impian hangtercapai...amin!@!!!!

Jake Daughter said...

Happy Birthday dear... Muah3...

Eri-chan said...

happy birthday acu..senyum2 selalu..

hysman said...

warghhhhh....
happy birthday acu..
moga hajat tercapai......
dpnjangkn umur..
hehe..
so swettt.. :p

Dearie Pearls said...

happy birthday acu sayang...

semoga doa2 acu akan dimakbulkan..

God Bless!

azman JINKAMEN said...

Assalammualaikum
awal tahun baru, berumur baru..moga panjang umo dan mendapat apa yg dicitakan..aminnn

@cu SaYaNg said...

kakcik::

amin...terima kasih kakcik

@cu SaYaNg said...

NM02::

amin...terima kasih kak

@cu SaYaNg said...

Azmask::

amin...terima kasih kak

@cu SaYaNg said...

En.Red::

26 ek???? hahahaaa....tersasar sikit je tekaan tu...hahahaaa...

terima kasih ye en.Red...

@cu SaYaNg said...

midiaida::

terima kasih aida :)

@cu SaYaNg said...

aramis::

amin...terima kasih laling :)

@cu SaYaNg said...

JD::

thanks dear...muahh :)

@cu SaYaNg said...

Eri-chan::

insyaAllah senyum sokmo..hehee
terima kasih :)

@cu SaYaNg said...

hysman::

amin...terima kasih man :)

@cu SaYaNg said...

Pearls::

thanks dear :)

@cu SaYaNg said...

Jinkamen::

amin...terima kasih :)