Followers

Birthday:: Terima Kasih My Team-Mate

Thursday, February 6, 2020

Maaflah hari-hari update cerita sambut birthday je kan?
Kalau jemu tu minta maaf ye 😉
Cik Pya nak simpan di sini sebagai kenangan.

Birthday lunch dengan team-mate Cik Pya pada 30-01-2020
bertempat di R5ve Cafe Palm Garden Golf Club.


Masa makan hari tu kan, kami ni order makanan yang sama.. nasi goreng nenas.
Nak tau tak sebab apa?

Sebab nye.. gambar dalam menu, nasi tu dihidangkan dalam buah nenas.
Sekali bila makanan sampai.....


Nan hado buah nenas nye 😆
Nasi dalam pinggan biasa je... adui... kecewa..!
Waiter tu nampak muka kami kecewa agak nye.. terus dia cakap

"Nenas dah habis.."

Hahahaha.. agaknye ketara kot muka kecewa nye 😅

Order Banana Boat Ice Cream as my birthday cake.




Thank you so much kawan-kawan.
Semoga ukhwah yang terjalin ini tidak terhad sebagai rakan sekerja je.. 😘




2 xoxo:

Umi Nazrah said...

Allahu best nya, terasa nikmat ukhwah tu ^_^

Darling Pya said...

Umi Nazrah::

Alhamdulillah