Followers

Peace No War!!!!

Monday, July 13, 2009

Ya Allah lama nye la tak berupdet blog acu nie...
banyak bende nk di kongsi kan
tapi masa tak mengizinkan...
macam2 acu nak cite..especialy pasal GT Japan
yang berlangsung baru2 nie...uhuk
blog kawan2 pun acu tak sempat nak ziarah..
sori ye kawan2.. :-(
peace...!!!!!

tapi tak pe...insyaAllah acu janji lepas nie
acu akan sentiasa updet blog acu
dan acu akan ziarah setiap 'rumah' kawan2 acu yg tersayang nie
sebab nye, sekarang acu dah boleh online dari rumah
si dia beli kan acu broadband...TQ very much dear
luv u...

so, lepas nie 'rumah' acu tak kan bersawang lagi ;-)

15 xoxo:

sakurasa 2 said...

Acu sayang

selamat kembali berblog hehehe

cerpelai said...

Mana ada sawang Acu..

Tu hari gua terjah ada laa tepi-tepi dinding tu yang dah roboh dimakan bubuk.. Kehkehkeh..

GT Japan? Gua pun ingat nak pegi sana tapi tak buleh pasal gua demam daa.. Baru ingat nak mabik gambo dengan awek Jepun.. Kawaii..!!

~ SRI BRIDAL BOUTIQUE ~ KUALA LUMPUR ~ MALAYSIA ~ said...

tahniah2!

akhirnye da beli broadband!

peace bebeh!

yatie81 said...

cayalah acu leh la kita tgk blog memasing lepas nie ekeke..

@cu SaYaNg said...

sakurasa 2::
hehehe...tq..tq..

@cu SaYaNg said...

cerpelai::

erk..x de ke?
ingt kn laman sesawang nie ada sawang..hehehee

ala..ckp je tp x p baik diam je la...hahaha

@cu SaYaNg said...

sri bridal (pjg nye nama)

hehehe...dah beli dah...tapi aku beli prepaid nye sebab bukan 1 keperluan pun broadband nie..hehehe..anyway,tq atas segala nasihat aritu ye pn sri

@cu SaYaNg said...

yatie81::

huh..akhir nye cik yatie datang gak jenguk blog aku ye..hehehe..tq..tq..

nurdaniella said...

salam acu.. jeles nih.. sumer orang dah ada broadband.. bila la akak nak kaya ni, wehh..

nurdaniella said...

salam acu.. jeles nih.. sumer orang dah ada broadband.. bila la akak nak kaya ni, wehh..

@cu SaYaNg said...

nurdaniella::

ala akak..acu pun bkn nye kaya.
acu beli broadband prepaid nye..
x de terikat nk byr bulanan..
just byr bila nk guna je..

aramis2177 said...

Salam Acu & piah darling.....
sorry aku pun lama xmasuk 'umah' hang.....
Aku pun rindu kat hang!!!nanti raya aku blk kita jumpa2 naaaa.....take care dear!muahs2

hysMan.. said...

woyeah..woyeah..
acu da wake up 4 blogging world..
cheewahh..

~acu mane 'si dia'nye??awat sorok2..syg bethol si dia ye..hehe

@cu SaYaNg said...

aramis::

insyaAllah...x sabaq nak tggu hang balik...nak tgk raisha..mis u so much..

@cu SaYaNg said...

hysman::

hahaha...terasa baru nk kenal dunia blog je nie..kui..kui..

mana de acu sorok,dalam FB kan ada gmbr dia...