Followers

Jaga-jaga Pasangan Iblis

Friday, February 27, 2009

Ada di kalangan chatter yang ketagih chat sex sampai terlanjur berzina
yang jadi lagi syok tu bila both of the chatters nie respon & nak benda yg sama
iskh..iskh....Astagfirullah... sanggup tu buat sex dengan org yg tak kenal
sesuatu yang melampau terutama kepada pasangan yang dah berkahwin....

korang baca tak paper Metro semalam???
mengenai pasangan suami-isteri yang cari makan melalui sembang sex.
si isteri berchatting cari mangsanya yang muda dan berduit.
pastu buat temujanji di hotel konon nye untuk berzina la
yg lelaki muda tadi pun sama gak niat nye...
nak melempiaskan nafsu serakah nye....

pastu masa dalam bilik hotel, suami pompuan tadi akan datang
dan mengamuk mengatakan isterinya curang dan
tuduh lelaki muda @ chatter tadi goda isteri nye.
pastu suami akan belasah chatter tadi dan amik semua barang2 berharga + duit

mengikut cakap Datuk Michael Chong, setakat nie dah ada 3 kes dah berkaitan dengan
"pasangan iblis" tu...(gelaran dalam harian metro semalam le...)
Datuk Chong bgtau, mangsa terpaksa bayar RM50,000 kepada pasangan tu
utk elak kan rahsia terbongkar...iskh..iskh....

acu rasa mangsa yg kena nie mungkin bangsa Cina & mungkin gak "pasangan iblis"

tu pun bangsa yg sama mcm tu....mungkin la...
tapi tak mustahil kalau orang melayu pun buat bende mcm tu...
duit punye pasal peduli apa tentang maruah..lantak pi la...janji dapat duit

so, pada sesapa yg suka chat pasal sex tu..henti2 kan je la
bawa2 la bertaubat...tak yah le nak ikut nafsu sangat...
apa lagi le if sampai tahap jumpa & terlanjur
tambah berdosa lagi if yang buat tu dah ada suami or isteri..

13 xoxo:

ujie said...

yer...pintu taubat masih terbuka...kita doakan je la semoga saudara sesama islam kita tu bertaubat...

Yus Yusuf said...

'Pasangan Iblis' tu jahat, yang melanggan tu pun sama tak boleh pakai..!!

Dari sudut emosinya:-

"Padan muka..!! Buat lagi maksiat..!! Orang jahat balasannya jahat jugak laa.."

Dari sudut psikologinya:-

Islam telah menentukan syarat serta hukum yang wajib dituruti.. Seperti contoh arak yang menjadi raja segala kejahatan, ianya sama sekali dilarang kerana ianya akan menjadi punca kepada banyak lagi kelakuan yang melanggar norma manusia berakal..!! Maka dengan itu mengapa masih ada lagi yang menolaknya hukum dan syarat itu?..

Tuhan telah menciptakan bumi dan segala isi kehidupannya kerana satu tujuan, untuk sujud kepada-Nya dan menuruti perintah-Nya..

Malangnya ramai yang lebih suka mengikut jejak iblis dari berpegang pada Al-Quran..

arryani said...

Apa nak jadi???tak tau dah zaman skrg nih...Semua sbb duit...Hilang smua nilai kemanusiaan.


Walau bangsa lain pun...semua perlu ada nilai tersebut.

azreen said...

wow....teruknye depa ni....dahla puaskan nafsu memasing lpas tu bleh pulak merompak....terer btul diorg carik duit ek...huhuhuhu

hysMan.. said...

acu........!!!
ish,tak patut beno la dorang nih..
penghuni akhir zaman..
mcm2 skrg..
apelah depa nih..
asal duit suma jadik..

dunia sementara..
akhirat jua selama2nya..
hehee..

amirul said...

Salam @cu,
Duit punya pasal org sanggup buat apa saja... asalkan hajatnya tercapai... dunia2...

erisya nor said...

hmmmm..macam2 cara cari duit!

nurdaniella said...

salam acu.. bukankah kerja iblis tu menggoda anak2 adam.. tak payah cakap dalam internet ni jer.. kat dunia luar tu pun, macam2 cara iblis ni nak menggoda..

sakurasa 2 said...

acu sayang
di zaman it ni macam2 leh jadi ...yang tak kita terfikir...

Linda Latip said...

uish..apehal la derang ni cetek akal..dunia akhirat tak slamat! baik la layan laki kat umh lg best! pelik la manusia² akhir zmn neh!

Cik Kham & Co said...

Dunia dah nak kiamat!!!

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.

sad said...

thomas sabo bracelet Some basic considerations can help a person to get the right par of shoes. Below are some of the important points that one may need to think about before getting the shoes. thomas sabo bracelets Style is not that important - majority of the people choose their tennis shoes considering only brand names and its looks. discount thomas sabo bracelet They don`t keep the importance of their feet up front most of the times. It can be a little hard to give up an awesome looking pair of shoes that matches your personality cheap thomas sabo bracelet But when it comes to the usage, they should be chosen based on their functionality. The tennis shoes that one is purchasing should be able to protect and support one`s feet ideally. thomas sabo bracelet clearance They are equally as good for keeping the water and weather away from your feet and both brands offer cheap golf shoes as well as their many expensive varieties. thomas sabo Shopping at FootJoy or Adidas can give you fashion, color, and a large line of shoes online and in stores.At any rate, be mindful of our golf game if you are a real competitor--know that shoes are the most vital part of your golfing attire. discount thomas sabo You need to shop around, compare prices. And get the most for your money. thomas sabo sale uk That doesn't mean you should opt for a pair of discount shoes that also have cheap quality. What would be the point of purchasing a shoe that is not comfortable to wear. thomas sabo jewellery If you care anything about your success in golfing, shop around. thomas sabo silver The Heel Box - it is an important part of the shoes.