Followers

Apa Khabar Semua???

Tuesday, February 8, 2011

Wah..!! lama nya acu tinggal kan "rumah" acu ni
Dua hari selepas balik dari Ho Chi Minh minggu lepas
acu terus balik ke kampung...maklumlah cuti panjang kan

Acu balik ke Kedah petang rabu...balik dengan bas saja
malas nak drive sendiri...naik bas senang..rileks saja..hehehe

Hari Jumaat 4-Feb-2011 mak acu buat kenduri arwah
masak sendiri saja semua nya...kakak-kakak acu yang masakkan
sempat lah acu belajar buat nasi tomato dengan kakak
tapi maaf lah tak ada gambar sebab camera acu tertinggal kat kampung

Bulan depan insyaAllah baru dapat balik semula camera
lama nya nak tunggu...huhuhuu...tu pun kena tunggu kakak acu datang
jangan kakak acu lupa sudah lah...
nanti bulan depan "fly" tak ada camera pula....uwaaaaaaaaaaaaaa

Fly???? mahu fly ke mana kah acu???
hehehee...nanti sampai tarikh nya acu kabar kan destinasi nya ya
so far, Alhamdulillah semua urusan berjalan lancar
tak sabar nak tunggu bulan MAC..

Jadi nya, sebelum nak bercuti panjang bulan depan
kena lah siap kan apa-apa kerja yang belum siap sekarang ni
harap-harap dapat lah siap sebelum bercuti bulan depan

Belum sempat lagi nak "berjalan" ke blog kawan-kawan
insyaAllah ada masa terluang nanti acu jenguk ya...
okay lah...nak sambung kerja semula..nanti tak siap pula
rindu kawan-kawan semua....muuuaaaaaahhhhhh...


"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

7 xoxo:

kakcik said...

Semoga apa yang dirancang berjalan dengan lancar dan Acu selamt sejahtera walau di mana berada. :)

kakcik said...
This comment has been removed by the author.
@cu SaYaNg said...

kakcik::

InsyaAllah...terima kasih kakcik

Wanita Bertudung Hijau said...

jgn lupa ajak sy kalau nak pergi jln2 ye :-)

azieazah said...

Ohh blogger kalu tertinggal kamera, aduhhh rasa macam tak cukup syarat jerrr...
Kain Pelikat La La La...!

@cu SaYaNg said...

Wanita Bertudung Hijau::

insyaAllah... :)

@cu SaYaNg said...

kak azie::

tau tak pa...nasib baik la hp ada camera..boleh la jugak snap guna hp