Followers

Thanks So Much Yukio Matsuki

Monday, February 28, 2011

Pulang dari rumah Kakcik Seroja acu terus ke Kuala Lumpur
memenuhi janji dengan Mr.EE & Mr.Yukio (BFF Mr.EE)
janji Mr.Yukio nak belanja kami dinner
sebagai "hadiah" birthday acu yang dah sebulan berlalu

Asal nya nak makan di Delicous Jalan Tun Razak
tapi cancel kami pilih Marciano's di Jalan Ampang


Terima kasih ye Mr.Yukio walau pun dah sebulan berlalu birthday aku
tapi itu semua tak penting...yang penting niat nak belanja tu..hehehee
hadiah tak ada ganti dengan dinner pun ok saja...
(gambar blur..kekonon nya berkabus ala-ala kat Genting..hahahhaa)


oh ya...terima kasih juga ye untuk souviner FM dari Dubai ni


jangan lupa FM dari Brunei pula ye...heheheheee
thanks so much for everything Yukio...




Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

6 xoxo:

gadisBunga said...

haritu GB sampai malam kat umah kakcik, tak sempat jumpa acu.

comelnye fridge magnet dubai tu! ada lebih tak? hihihi~

@cu SaYaNg said...

GB::

tu la..acu terpaksa balik awal..
tak de la yang...insyaAllah nanti kalau acu "fly" lagi..acu beli kan utk GB ya

gadisBunga said...

siyes ke ni? nak nak!!! hihi~

nanti GB banje eskrem ok. bila mau fly ke 'sana'? hihi..kakcik n kak azah ada bagitau.

@cu SaYaNg said...

GB::

insyaAllah...tapi kali nie tak de ke Dubai...mungkin FM dari tempat lain ek...

insyaAllah acu fly ahad nie 6hb..
hehehee...malu nye kakcik & kak z pecah "lobang"...hehehee
doa kan acu ye...

gadisBunga said...

takpe je. semoga selamat semuanya ye acu....

@cu SaYaNg said...

GB::

amin...thanks GB