Followers

Garden Wedding a.k.a Dancing Party

Monday, April 11, 2011

Majlis yang kedua ada lah wedding reception Dash
merupakan collagemate / utmmate acu dulu
acu pergi dengan JD, kenalan blogger yang dah jadi kawan baik

Photobucket

Bertempat di Cyberview Lodge Resort di Cyberjaya

Photobucket

berkonsepkan perkahwinan dalam taman...english style
maklum la si pengantin lelaki nya orang english
warna tema nya hitam, krim atau putih...

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lepas menepung tawar di taman, tetamu menjamu selera di dalam dewan
makanan yang disediakan dalam bentuk buffet...

Photobucket

sambil makan, tetamu di hiburkan dengan beberapa tarian istimewa
yang dipersembahkan oleh kawan-kawan Dash...
antara tarian yang dipersembahkan semalam ialah
Bollywood Dance, Belley Dance, Zumba, Salsa & Bachata









Dah kenyang makan & jamu "mata"...heheheee.. http://www.emocutez.com
tetamu di jemput keluar semula ke taman untuk acara
melepaskan rama-rama sebagai simbol "kebebasan" kepada pengantin



Photobucket

dan surprise daripada pengantin untuk tetamu yang hadir



Habis menari, pengantin & tetamu masuk semula ke dalam dewan
untuk acara selanjut nya...menari...menari...menari..dan menari
sebab tu acu panggil nie Dancing Party...
nak upload lagi video tarian nya..tapi tak tahu apa masalah
asyik error saja...malas nak upload lagi dah...

Majlis selesai dalam pukul 9 malam...

Photobucket

Dikesempatan ni, acu nak ucapkan a zillion thanks to Dash & partner
for the amazing wedding reception... http://www.emocutez.com
semoga kekal hingga ke akhir hayat & bahagia selama nya
first time sebenar nya acu & JD pergi garden wedding ni
sambil dihiburkan oleh pelbagai jenis tarian...menarik..
(yeah..saya sangat "jakun" okey...http://www.emocutez.com...)

Photobucket

dan buah tangan daripada pengantin...

Photobucket




Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

14 xoxo:

NM02 said...

acu, kite tak leh tgk video... huhuhu

@cu SaYaNg said...

NM02::

cuba refresh balik...
tadi acu tersalah setting...acu ter"private" kan video tu..hehehee

AzMask said...

alaaaa... tak dapat tengok gambar. Hujan lebat kat luar..

@cu SaYaNg said...

Azmask::

uisk...apa kena mengena gambar dengan hujan??

aramis2177 said...

ttq darling sebab share kat sini! mmg syok wedding dia nooo...classss!!!! nak buat camna xdak rezeki aku nk pi......hang jgn laa marah aku naa!

gadisBunga said...

garden weddingg!!! my dream concept! bestnye acu dapat pegi wedding cenggitu.. :D

Jake Daughter said...

Dalam banyak2 ayat hang kt atas tuh... Bab 'jakun' tuh aku paling setuju... Hahaha....

azieazah said...

Hehehehe tergolak baca komen JD kat atas tu. Setuju gak ler bab jakun tuh...

Mujur masa bersanding kat taman tu tak ujan kan?
Maklum skang ni musim ujan...

@cu SaYaNg said...

aramis::

welcome..

@cu SaYaNg said...

GB::

teruja gile...teringin tapi terasa cam tak mampu je nak buat..hehehee

@cu SaYaNg said...

JD::

hahahaha...memang tu pun perasaan yg ada masa tu...hahahaaa

@cu SaYaNg said...

kak azie::

sebab cuaca yg tak menentu tu lah tetamu makan kt dalam dewan..ikut kan tetamu makan kat tepi pool tu je

Aiza said...

mak ai..happeningnya kenduri...

err..aku pun jakun gak..hehe

@cu SaYaNg said...

aiza::

hahahaa...tau x pa...orang kampung p kenduri orang bandaq..tu yg jadi jakun sat..hahahaha