Followers

Pertandingan Spender Cantik

Tuesday, April 19, 2011

Pertandingan Spender Cantik???? biar betul acu nie..
ada ke kat Malaysia ni pertandingan Spender cantik???
ye..betul...acu tak tipu tau...

Yang paling banyak spender hitam..tapi ada juga spender kuning
ada spender biru...spender kuning...merah pun ada..seksi you..ahaks
tapi spender-spender ni semua nya kosong saja..tak ada corak..tak ada renda

Yang sebenar nya pertandingan badan cantik
tapi bukan badan cantik yang bentuk macam gitar dan
bukan nya yang potongan pinggang nya macam kerengga tu
peserta nya pun bukan daripada gadis-gadis cantik..

Sebenar nya ni pertandingan badan cantik untuk lelaki
atau senang cerita pertandingan untuk body builder
yang "sayap" nya lebar-lebar..ala-ala kepala king cobra
yang segala otot badan nya berketul-ketul..urat pun macam besi saja

Pada hari Sabtu 16-04-2011 bertempat di Kompleks Sukan Bangsar
diadakan pencarian Mr Man 'O' Classic 2011 untuk kali ke-5
jadi, ramai lelaki yang memiliki badan "cantik" yang ambil bahagian

Otot diaorang semua...humang ai...bosar-bosar semua nya
takut makcik nengok nya...(ele..macam le makcik ni kocik..hehehee)
ha..cuba tengok...betul tak acu cakap...


Seksi-seksi semua nya kan?? oppsssss!!! teeeeeeetttt..
eh..maaf la...imej kabur sebab guna camera handphone & di ambil dari jauh

Cuba tengok pakcik ni...kalau tak salah acu umur nya dah lebih 50 dah
tapi badan masih steady lagi kan???


Eh..lupa pula nak cakap, acu bukan pegi sorang tau
semesti nya lah acu ke sana dengan Mr.EE
tapi kat sana beberapa orang kawan Mr.EE dah sedia menanti
dan ada juga kawan dia yang jadi peserta

Untuk pengetahuan semua, kawan-kawan Mr.EE termasuk la Mr.EE
tengah gigih "membina" badan....

Masa kami sampai, acara sebenar nya dah berlangsung
jadi, kami dah terlepas beberapa kategori
tapi dalam banyak-banyak kategori, kategori terbuka
antara yang menarik perhatian sekali...

Sebenar nya acu nak tunjuk video, tapi entah apa masalah nya
acu tak boleh nak upload video tu dalam youtube..asyik hang saja
mungkin masalah dengan network kat pejabat acu ni
nanti bila dah ok, acu publish kan video nya...

Ni antara kawan-kawan Mr.EE yang datang
Mr.Don & Mr.Pinky (eh..ye ke Pinky?? lupa la..)


Mr.John...sahabat baik kepada Mr.EE..

Mr.Ujang..anak kepada arwah Dato' Susilawati


Tapi yang paling best nya acu dapat bergambar dengan Mr Universe


Penat layan abang-abang seksi...kami layan ayam Kenny Rogers kat Mid Valley

Lepas makan, hantar Mr.EE balik...acu terus gerak balik rumah...P.E.N.A.T



Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

8 xoxo:

The Red Rambutan said...

Acu

Aku nak gi Gym jugak ni, dah dekat 2 minggu dah aku ke Gym. ........... nak kempiskan perut.

Nak buat macam dia orang tu boleh, tapi makanan supplemen nya mak ai, macam beli smart phone tiap bulan. Kedekut punya RR kan???

koh koh koh koh

Daddy Ziyyad said...

wahh..dapat bergambar dgn Sazali Samad....bertuah...

DIDOT said...

ish besar2nye badan diorg..kite x suke lak bdan2 camtuh..takutttt..hahah..badan cam midi pun da ok da..heheh..;P

hana said...

ish..
badannye besar betoll..
mmg takut ni..
hhaha

@cu SaYaNg said...

En.Red::

orang kayo memang kodokut..hehehee

@cu SaYaNg said...

Daddy::

a'ah..kebetulan dia salah sorang juri..

@cu SaYaNg said...

Didot::

hahahaaa...nasib baik tak suka..kang tak pasal2 ada orang kena paksa pegi gym lak...

@cu SaYaNg said...

hana::

seksi you...hehehehee