Followers

Tiga Dalam Satu

Wednesday, April 13, 2011

Tengahari tadi acu keluar makan dengan girlfriends acu; Mas & Shazlin
niat asal cuma nak makan laksa saja kat Kajang
tapi dah lepas makan laksa tu, Shazlin ajak kitaorang pergi makan
pisang goreng sedap...pisang goreng di cicah dengan kuah kicap
wah...dah lama tak makan macam ni
dulu masa study kat Johor, selalu makan pisang goreng dengan kuah kicap

Masa kat kedai pisang goreng tu, Shazlin ajak pekena durian pula...
fuuuhhhhhh....sedap nya...perut dah kenyang...
tapi kami berdua cair dengan pujukan Shazlin..

"jom makan durian IOI"


Harga durian IOI ni sekilo RM18...tapi rasa nya memang sedap
acu & Mas first time dengar nama durian IOI ni
selain IOI, kami makan durian INKAMPAI
(eh...ye ke nama tu??? tapi bunyi nya macam tu lah...)
pun sedap rasa nya...tapi buah nya kecil saja banding dengan IOI...

Hasil nya, tengahari tadi balik pejabat dengan senyum melebar

"gendang gendut tali kecapi..kenyang perut suka hati"





Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

2 xoxo:

gadisBunga said...

sempat ke makan semua tu within office hour? hebat lah!!! hihihi~

DIDOT said...

wahhhh!!!..manyaknye makan..best2..;)