Followers

Pura-pura Sibuk

Friday, April 8, 2011

Lama acu tinggal kan "rumah" kesayangan acu nie...
sibuk menyiapkan kerja yang cuma "satu" saja

satu pun acu amik masa yang lama???

ya..lama sebab acu ni bukan nya pandai sangat
sambil buat sambil belajar...(kekonon...hehehehe)
tapi Alhamdulillah dah siap dah semalam
tunggu boss test & uji...harap-harap tak ada la masalah
semoga cepat di upload ke production...toink..toink...

emm...apa yang nak di cerita kan ye???
sebab sepanjang acu "bertapa" tak ada apa yang menarik berlaku pun...
kehidupan acu berjalan seperti biasa saja

Yang jelas kelihatan "rumah" acu nie bertukar rupa
theme Anime masih sama cuma berubah model & warna saja
asyik model yang sama saja nanti orang muak pula...kan??

Selain daripada tu, acu sempat juga keluar makan dengan
girlfriends
acu di Penang Village, Alamanda Putrajaya
"dating" pertama lepas balik dari umrah hari tu

Emmm..minggu ni minggu F1...bermakna minggu sibuk untuk Mr.EE
keinginan hati nak menonton F1 seperti tahun-tahun sebelum ni
tapi masalah nya, hari Ahad (10-04-2011) acu ada 2 jemputan kenduri
macam mana ya??? hati meronta-ronta nak ke Sepang..iskh..

Acu juga rindu nak jumpa kawan-kawan blogger...
dah lama rasa nya tak jumpa & bergossip bersama kan??

Tak ada ke yang sudi nak anjurkan gathering bloggers lagi?????




Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

7 xoxo:

kakcik said...

Kakcik teringin juga nak buat... tenghoklah bila betul2 'kita semua' ada masa.. mungkin sebelum bulan puasa. :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

best nye...mudah2an Allah murah kan rezeki kakcik sekeluarga...mungkin kali nie kita boleh buat seperti yg kak azie cadangkan dulu..sponsor dari blogger...

NM02 said...

wah... bestnyer

DIDOT said...

alaa..comelnye uma baru pya..camne nak wat???..amik katne ek???..

@cu SaYaNg said...

NM02::

erk..apa yg best nye kak??

@cu SaYaNg said...

Didot::

search kat google...

Eri-chan said...

ye ye jumpa dan makan2 lagi..hehe