Followers

Jun Yang Padat Bikin Poket Ketat

Sunday, May 29, 2011

Hampir seminggu menyepi dari meng"update" blog nie
kesian dia...terbiar kesepian...

Acu tak update bukan sebab acu sibuk
benda yang nak diceritakan banyak..macam-macam ada
tapi idea nak menulis tu hilang entah ke mana
cemburu bila tengok orang ada banyak idea untuk menulis

Pejam celik pejam celik kita nak masuk pertengahan tahun 2011
lagi beberapa hari saja lagi nak masuk bulan Jun..

Tengok pada tajuk...apa benda la agak nya
yang bikin poket acu ketat tu kan??
meh sini acu senaraikan...


3 Jun 2011

InsyaAllah acu akan bertolak ke Jakarta..mau bercuti buk..hehehe

Photobucket

Dari Jakarta insyaAllah acu terus ke Tasek sebuah perkampungan
yang terletak di luar kota...pergi dengan keretapi tau...
iskh...tak sabar nya nak merasa kesesakan keretapi di Indonesia nie

Apa ada di Tasek tu??? jarang dengar orang pergi sana
nak tau apa ada tunggu acu balik nanti ya...pasti acu cerita

Dari Tasek, destinasi terakhir ialah Bandung...



9 Jun 2011

Selepas Kongsi, KL Gangster memang filem yang acu tunggu-tunggu





19 Jun 2011

InsyaAllah sekali lagi acu akan balik ke "kampung" kedua acu..
wah..!!! dasyat engkau acu...terus declare Saigon
sebagai kampung kedua ye..haahahahaaa...
mana tak nya kerap balik sana dari balik kampung kat Kedah

Photobucket

Sama seperti bulan Januari hari tu, acu balik seorang diri juga kali nie
mungkin balik yang terakhir sebelum puasa...insyaAllah....



25 Jun 2011

Balik ke kampung acu di Kedah....yahooooooo!!!!!!!!
dah lama acu tak balik kampung....lebih kerap balik ke "kampung kedua"
last balik masa cuti CNY haritu...lama nya....iskh...
rindu nya dengan masakan mak....tak sabar nya....

Photobucket



30 Jun 2011

Transformer: Dark Of The Moon..pasti di nanti oleh
jutaan peminat siri Transformer kan???




Sekali Lagi...filem lakonan Shaheizy Sam & Lisa Surihani
(emmm....EE sure tak minat kan????...)




Semua tu memang boleh bikin poket acu ketat...
ketat pun ketat lah...yang penting kita E.N.J.O.Y!!!!!!!!




Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

2 xoxo:

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

kalau vic ada jadual macam acu... bukan poket ketat lagi... boleh muflis i dibuatnya..

@cu SaYaNg said...

VIC::

hehehee...u tak akan muflis sebab u ada orang yg support dia...i nie sorang2 nak kena tonggang tebalik...hehehheee