Followers

Syawal #11 Tiga Keping Bread Pudding

Tuesday, August 27, 2013

Lepas penat berpeluh di Party Fitworx [sini]
acu menaiki komuter menuju ke Shah Alam
bersama-sama dengan Kak Ida

Ada open house la uolsss.. ahaks..!!

Acara makan-makan di rumah teman blogger; kak Azian Elias
meriah nye makanan.. bertambah lagi lelemak dalam badan nie

Semua nya menyelerakan ada nasi minyak
yang dimakan bersama lauk-lauk nie

 photo Picture9_zpsbe306a9d.jpg
 photo Picture10_zps613cea3e.jpg
 photo Picture11_zps3a71d653.jpg

dan semesti nye spegeti sardin... Sedap..!!!

 photo Picture19_zpsa3d230e1.jpg

Tapi yang paling best...

tadaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!!!

 photo Picture13_zpsa19bba0f.jpg

Puding roti uolsssss...!!!! Lazat..!! Mantap..!! Seksi..!!

Puding roti yang dimakan dengan sos butterscotch
sungguh sungguh menyelerakan
acu makan tiga keping... hahahahhaa

Antara teman-teman blogger yang hadir

 photo Picture14_zpsb0051288.jpg
 photo Picture15_zpsb866ae46.jpg
 photo Picture18_zpsb5b771f8.jpg

Sempat juga buat surprise untuk KakcikSeroja
sempena birthday mak yang ke- tuuttt yang jatuh pada hari tersebut (24-08-2013)

 photo Picture16_zpsdf01c5de.jpg

Terima kasih pada SiRibenMerah dan CikPuanLawa yang bawa kan cheese cake nie

Kalau pergi nye dengan komuter balik nye lain pula
ada orang sudi hantar sampai ke rumah
terima kasih ye Kak Jun

Balik nye juga bukan dengan tangan kosong
ada buah tangan dari Khasmir dan juga dari Hanoi

 photo Picture17_zpsaeb291f9.jpg

Thanks so much for everything ye kak yan
Love u kak :)










Photobucket

9 xoxo:

KakNi said...

Assalamualaikum. Salam kenal Acu. Kebetulan saya pun dah update pasal beraya di rumah Azian, sudi-sudikan menjengok blog saya di http://goncar.blogspot.com

Kakcik said...

Best sangat kan? :)

JunAina said...

Sama2 dik, nanti kalau nak gi mana2 roger2 kita tinggal je cik abang ahkak kat rumah...ahahaaa...

gadisBunga™ said...

saya takde dalam frame. maka saya jeles. wuwuwuwuuu~

DarLing Pya said...

Kak Ni::

Salam kenal kak. Happy dapat jumpa & kenal aritu :)

DarLing Pya said...

kakcik::

a'ah mak..best sangat.kita pun dah lama tak jumpa kan??

DarLing Pya said...

kak Jun::

Amboi... kejam nye nak tggl kan cik abg dia..hehee..

DarLing Pya said...

GB::

kalau GB ada mesti lagi meriah :)

Azian Elias said...

tq sebab sudi hadir ari tu.. terpaksa dipecah2 guests yang mai.. nanti takut makan pakai yg beli je.. sure tak best kann.. nanti kita jumpa lagi..