Followers

Syawal #4 The Red Family

Tuesday, August 20, 2013

Acara makan-makan bermula selepas solat maghrib
time nie semua dah siap mandi dan tukar pakai "uniform"
yang telah ditempah khas

Thanks ye kepada ADS Marketing Ent
yang merealisasikan uniform untuk keluarga acu nie
and thanks juga pada anak sedara acu; anuar
yang tolong design kan uniform nie
and thanks untuk diri sendiri yang keluarkan idea nie...hehehehe



Meh layan gambar kami sekeluarga dalam uniform merah
yang khusyuk melayan perut sambil menonton Malaysia lawan Barca








Habis bola, pakat-pakat pi layan mercun dan bunga api pula
abis kan semua stok yang ada






Dalam masa anak-anak lelaki sibuk dengan mercun dan bunga api
anak-anak perempuan sibuk berposing...






Penutup malam tu, gambar acu dan semua anak sedara acu
tapi tak lengkap nie sebab ada 2 orang pergi belayar
tahun nie diaorang tak cuti raya








Photobucket

10 xoxo:

Kakcik said...

Seronok bila semua boleh bekerjasama. :)

Admin said...

bestnya ramai2...

Kakzakie said...

Oh.. Acu punya idealah ye nak buat t-shirt merah tu ye.. meriah sebab merah kan..

Kella said...

amboi merah dan meriahnya!! suka sangat tengok keadaan begini! syukur dikurniakan keluarga besar dan best begini.. =)

nyanyisunyi said...

Merianya...tp yg penting semua bersatu hati

DarLing Pya said...

kakcik::

Alhamdulillah mak.. diaorang semua mmg hepi kalau benda2 camnie..hehehe

DarLing Pya said...

Admin::

saya mempunyai keluarga yg besar. so, bila sesekali berkumpul memang ramai le..hehehe

DarLing Pya said...

kakzakie::

acu bg idea nk buat tshirt family. color merah tu pilihan bersama :)

DarLing Pya said...

kella::

Alhamdulillah :)

DarLing Pya said...

nanyisunyi::

Alhamdulillah kak. semoga hubungan kami sekeluarga nie berpanjangan bahagia :)