Followers

Syawal #8 Dah Lama Tak Jumpa

Friday, August 23, 2013

Balik dari rumah Tun Mahathir [sini]
petang nya acu ke rumah tuan empunya rumah Luahfikiran [sini]

Dah lama acu tak jumpa uncle LF dan auntie Aisyah nie
lama sangat... rasa nye tahun nie, nie baru first time acu jumpa diaorang

 photo Picture3_zps36c63e72.jpg

Kebetulan petang ahad (18-08-2013) tu Kak Ida dan Bunga Mawar
beraya ke rumah uncle so, acu pun join sekali

 photo Picture1_zps6c1e8d6b.jpg
 photo Picture2_zps20dfb7d6.jpg


Sebelum maghrib kami bertiga gerak balik
walau pun sekejap tapi rasa terubat rindu dapat jumpa dengan diaorang :)





Photobucket

2 xoxo:

abdullah al-hadi hj muhamed said...

Salam,
Datang lagi ... esok pagi (Sabtu), Bujal datang ... kalau free, boleh join ... begitu juga sahabat2 blogger yg lain dialu2kan ke Musollah Ehsan .. kalau boleh, beritahu (luahfikiran@gmail.com) kalau sahabat2 rancang nak datang ... tak kenal, kita berkenalan

makchaq said...

Klu ada yg lain pi boleh jugak joint, klu sorang-sorang segan la pulak....