Followers

Birthday:: Tak Sampai Hati Nak Makan Daging Mahal

Thursday, February 4, 2016

Lepas kerja hari Khamis (28-01-2016), Cik Darling terus gerak ke KL
hajat di hati nak berbuka dan sekali harung dinner dengan EE

Owh ya! 28 Januari 2016 hari birthday Cik Darling :)
Alhamdulillah masuk tahun ketiga Cik Darling berpuasa
pada hari Cik Darling dilahirkan

Cik Darling jemput EE di rumah dia
lepas maghrib kami sampai di Me'nate Steak Hub di Setapak

Tapi maaf lah Cik Darling tak ambil gambar suasana kedai
dan segala jenis daging-daging yang ada
malu.. sebab ramai pelanggan masa Cik Darling sampai.. hehehe

 photo Picture35_zpsjdpd9adg.jpg

Meh tengok apa yang kami makan malam tu
dua orang je makan tapi order sampai empat menu.. hahaha

 photo Picture36_zpsg6aqbzxp.jpg
 photo Picture37_zpsr1jtc4kf.jpg
 photo Picture38_zpsdxhp5oc8.jpg
 photo Picture39_zpsxykrrc6x.jpg

Kek birthday Cik Darling.. bread butter pudding with vanilla ice cream

 photo Picture40_zpspgnc2rnt.jpg

Emm.. pendapat Cik Darling rasa steak dia ok lah not bad
daripada 10 bintang Cik Darling bagi 6 bintang
bab harga pula, pilih lah ikut kemampuan
tak dinafikan memang ada daging steak yang mencecah hingga RM500
tapi ada je daging steak yang murah harganya tak sampai RM50 pun
pilih saja mana yang mampu..

Terima kasih daun keladi EE.. nanti belanja lagi ek.. love u










Photobucket

0 xoxo: