Followers

Lima A Satu B

Thursday, November 17, 2016

Hari ni keputusan UPSR 2016 diumumkan
sorang je anak sedara Cik Darling yang ambil UPSR
ni anak sedara yang paling muda.. Muhammad Khairi

 photo Picture1_zpsdrawcbnb.jpg

Alhamdulillah dia dapat keputusan 5A 1B
subjek Sains dia dapat B

 photo Picture2_zpsnzs27kkb.jpg

Memandangkan kat sekolah dia tak ada yang dapat 6A
jadi, dia diumumkan sebagai Pelajar Terbaik kat sekolah dia
terharu tengok video dia menangis gembira
tahniah ye dik.. nanti acu cari hadiah untuk adik ye



Tahniah untuk semua adik-adik
tak kisah lah apa pun keputusan adik-adik
ini baru permulaan.. jauh lagi perjalanan adik-adik

Cik Darling tertarik dengan ayat yang dapat
melalui apilkasi WhatsApp


"Untuk yang ada anak ambil UPSR..
apa pun keputusan anak kita
banggalah dan peluklah mereka dengan ucapan TAHNIAH
kerana mereka sudah berusaha sebaik mungkin
ada kala anak kita tidak berjaya dalam akademik
tetapi mungkin suatu hari nanti mereka
berjaya dalam bidang lain...
sayangi anak kita.."









Photobucket

1 xoxo:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)