Followers

No More 7012.. Annyeong Gary Oppa

Thursday, November 10, 2016

Kawan-kawan peminat Running Man?
salah satu rancangan realiti yang popular dari Korea
Cik Darling antara peminat tegar rancangan ni



Paling Cik Darling minat dalam rancangan tu adalah Kang Gary
pernah Cik Darling dan anak-anak sedara gigih
serbu Gary Oppa masa dia datang ke KL bulan September 2015 [sini]



Pada 25-10-2016, pihak rancangan Running Man membuat pengumuman
bahawa Gary akan menarik diri daripada rancangan ini
selepas tujuh tahun bersama
alasannya sebab nak fokus 100% dalam bidang muzik





O.M.G..!!!!


Rasa nak pitam.. berderai air mata dengar kejutan ni
maaf lah bunyi nya macam over kan??
tapi memang itu yang berlaku
menangis beria-ia.. rugi air mata ai.. hahahaha

Siri ke 324 yang disiarkan pada 6 November 2016
merupakan siri terakhir yang disertai oleh Gary

Selepas ini, tiada lagi Gary dalam rancangan tersebut
tiada lagi Monday Couple Moment bersama pasangannya Song Ji Hyo
tiada lagi lawak jenaka yang selamba daripada dia.. uwaaaaa...

Baca surat-surat yang ditulis oleh peserta Running Man yang lain
buatkan air mata Cik Darling tak berhenti-henti mengalir
over nye kau Cik Darling oi..








Entahlah.. biarlah korang nak cakap apa pun pada Cik Darling
tak dapat nak gambarkan perasaan Cik Darling ni
pantang tengok scene Gary, pasti air mata cepat je mengalir

Ucapan Gary Oppa untuk peminat dia kat instagram




To Gary Oppa,

I'm still shocked
this is so hurt and sad
but I respect your decision

Thank you so much Oppa for the moments
for the smile you put on our faces
for the friends I made because of you

Be the Gary's Fans is the happiest things in my life
I will miss seeing you on TV

I wish you success, wealth and happy always
I will always support you no matter what

Saranghae Oppa..!! ❤️❤️



p/s:: Credit some photos to Google, FB Running Man and Instagram



0 xoxo: