Followers

Salam Monday Blues

Monday, February 13, 2017

Assalamualaikum and good morning bloggers semua

kabare semua?

Cik Darling pagi ni kurang bermaya sikit
penat balik dari Kuching Sarawak belum hilang lagi

Tadi pagi terasa liat nak bangun.. dah terfikir nak "EL" je
tapi mengenangkan minggu ni nak proses gaji bulan Februari
banyak benda nak kena settle
so, tak jadi lah nak EL.. kena lah datang kerja juga

Kebetulan bos pula whatapps pengurusan minta data statistik staf
nak kena ready data sebelum pukul 10 pagi
jadinye nak tak nak tetap kena datang kerja juga hari ni

Nanti ada masa terluang Cik Darling akan update
cerita percutian Cik Darling dan keluarga ke Kuching
harap-harapnya Cik Darling tak di landa sindrom "M" lah
hahahhaa....

 photo Picture1_zps3bng3lhk.jpg









Photobucket

2 xoxo:

Kakcik Nur said...

Mak kalau ke Kucing selalu menginap (ikut ayah) di hotel berhadapan patung kucing tu... :)

Darling Pya said...

Kakcik Nur::

Kalau tak salah, hotel Riverside kot yang dekat dengan patung kucing ni