Followers

Hari Kedua D Genting HighLand

Tuesday, December 18, 2007

isnin (17/12/2007)

disebabkan terlalu penat,kitaorg bangun pukul 9am
buka tv...layan kartun...
dalam kul 10am, sorang2 anak sedara acu p mandi
adusss....malas nye acu nak bangun
penat nye rasa....
macam biasa la..acu akan jadi org terakhir mandi...
hehehhehee...

lepas mandi, tepat pukul 11am
kitaorg check out...
masa tu perut dah mula nyanyi keroncong...
arghhh...lapar nye...
cari food hall...sambil tu cuci2 mata



sampai kat food hall, acu order mee sizzling
diaorg berempat semua makan claypot chicken rice
abis makan ingat nak masuk snow house
but the prob is pukul 13.30 baru leh masuk
adus..lambat la pulak
ingat nak p layan game kat atas sana
if masuk snow house, pukul 14.10 baru abis
emm....bas pukul 16.15
sempat ke ek....



lastly, we made decision tak nak masuk snow house
nak main game...tu lagi enjoy
acu tak kisah as long as diaorang hepi
acu ikut je...
so,tanpa membuang masa
kitaorg terus p atas sana main game

tau-tau je la, kalau main game
memang tak ingat dunia nye
duit abis berpuluh ringgit pun tak sedar
tau2 je amzar cakap kat acu
dah pukul 14.15 dah
alamak...nak kena cepat nie
takut nanti orang ramai lak kat cable car
so,kitaorg cepat p kira tiket yg kitaorg dpt masa main game tu

tukar adiah pun lama gak...
amik masa nak pikir, adiah apa la yg nak ni
dah la point tak banyak sangat
dah setel tukar adiah pun kul 15.00 dah



kelam kabut p kat cable car
alhamdulillah la orang tak ramai
kejap je tunggu dah dapat naik



seronok acu tengok anak2 sedara acu enjoy
kata habib::
"NI LAH PERCUTIAN YANG PALING BEST"
sejuk ati acu dengar...
acu dah siap tanya diaorg,thn dpn nak p mana lak
ada yg suggest p A Famosa Resort
emm..best gak kan
p melaka...tido sana,leh ronda2 bandar melaka
tapi tu semua bergantung pada keadaan la

apa2 pun babai genting....

0 xoxo: