Followers

Genting...Here i Come...

Monday, December 10, 2007

Hari ahad nie
acu akan bawa anak2 sedara acu 4 org semua nye
p bercuti & berpoya2 d genting...
HA!!!APA??!!BERPOYA-POYA?????!!!!

hehehehe...sekali sekala apa salah nye....
asyik dok kampung je, apa salah nye sesekali
kuar berpoya2 dgn acu...hahahhaha

acu dah booked bilik kat First World Hotel
tido 1 malam je...p 16hb..balik esok nye 17hb
tak leh nak dok lama2
sebab acu banyak keje

lagi pun cuti acu dah nak abis
cuti tu nak simpan utk balik kampung lak
raya aji nie...


acu dah plan nak bawa diaorg p tengok show FLY...
dah lama acu nak p tengok sebenar nye
so,ni le masa nye...
tak sabar nye acu nak tengok show tu
tengok poster cam menarik je


as usual, acu akan beli tiket yang murah
hehehhee....(ala...boley la ye...janji enjoy...)
harga tiket RM50
memandang kan acu member World GEnting
so, ada la 15% disc (sebab acu p ari ahad)
boley lah...janji layannnnnnnnnnnnnnnnn



0 xoxo: