Followers

~Rockers Junior (erk..ye ke rock?!!!)~

Friday, December 14, 2007

Amzar:: Acu, kami semua dah smp pudu...kami ada depan maybank...

Acu:: Ok...tunggu kat situ...nnt acu p...

so, sharp pukul 17.30, acu terus balik....p puduraya
amik anak2 sedara acu seramai 4 orang
anuar, amzar, amin & habib...

even acu kuar awal pun, still lagi tersangkut dalam jam...
acu tersekat kat jalan hang tuah...
sampai kat diaorang dah pukul 18.45 dah...

Anuar:: Acu kami nak p Petaling Street la...Amzar x penah p lagi sana

Acu:: Nak beli apa kat sana?

Amzar:: Tengok la apa bende yg ada...kami tak penah p lagi...
ok lah...acu pun bawa la diaorg p PS butik...
ronda punya ronda...tak de apa yg nak d beli
acu cam biasa la, rambang mata tgk handbag
banyak gak new design...
emm...sabar acu..sabar...
jangan ikut nafsu
simpan duit coz next year, acu nak p bangkok
so, better la shoping kat sana...
acu cuma beli 5 DVD movies...
terbang RM40...

amzar & anuar beli ray ban sunglasses
nak bergaya kat genting ahad nie...
fuyoooooooooo....hahahahaa....
kemain lagi diaorg nie
nak bergaya dgn t-shirt MCR yg acu belikan

abis shoping, kitaorg p makan kat BTHO..
kat D'Javu Cafe
after makan terus p umah amzar...
unfortunately, smp je umah
tak de orang lak kat umah
kakak acu kuar makan n shoping kat Jusco Cheras
so, dok le melepak kat luar umah tu...

sambil borak2 tetiba terasa nak snap gambar diaorang
apalagi acu pun suruh le diaorg ni bergaya dgn spec baru diaorg
macam2 style diaorg buat....
hahahahaa....sakit perut acu layan kerenah diaorg
tgk le aksi2 sexy diaorg...layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...









<--Dari kiri :: Amin, Anuar, Amzar + Habib

1 xoxo:

fealize_eleanoer said...

mcm anak2 buah bandi Amuk nehh...

ye yehhhhh !!