Followers

WW#52:: Jalan-Jalan Ke Padang Besar Tapi Mana Padang Nya???

Wednesday, June 20, 2012

Kejadian berlaku Sabtu lepas (16-06-2012)

Photobucket

Macam-macam ada

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mak acu shopping sakan

Photobucket

Acu?? Awal-awal lagi dah cakap "acu nak cari pulut ayam"

Photobucket

Menjamu selera di Hentian Terinai

Photobucket

Sambil menikmati keindahan Tasik Tasoh

Photobucket

Photobucket


Penutup cerita, acu happy dapat jalan-jalan dengan family
nikmat Allah yang tak ada bandingan nya :)





Photobucket

13 xoxo:

[PCL] said...

ada pulut ayam..makaii !! sedapnya ..sblm ni duk makan pulut udang je...:)

Azian Elias said...

kat mana hentian terinai ni acu.. cantik lahh tasik tu..

Liza Razak said...

kalau balik rumah mertua saya kat perlis, mesti singgah padang besar..best kan shoppping kt sana :)

Ati Masrif said...

kat mana tu acu?

ada jualan murah ke :)

@cu SaYaNg said...

PCL::

kan??? pulut udang mamaD buat ke? heheheee

@cu SaYaNg said...

Kak Azian::

On d way nak ke Padang Besar Perlis,akak akan nampak hentian nie...sebelum sampai Gua Kelam

@cu SaYaNg said...

Kak Ati::

tu kat Padang Besar Perlis
harga murah la kalau compare dengan sini

@cu SaYaNg said...

Liza Razak::

owh ye?? memang best..heaven rasa nye..heheheee

kasihibu said...

dik tempat best tu makan pulut mangga pun sedap di utara tu

kasihibu said...

dik tempat best tu makan pulut mangga pun sedap di utara tu

Bitt (doubleIS) said...

padangnya sudah tertutup dek barang2 kann...akekekkee

@cu SaYaNg said...

Kasihibu::

memang pun kak tapi aritu cam ngidam betul dengan pulut ayam...tu yg x cari lain,g cari pulut ayam je..hehehe

@cu SaYaNg said...

Bitt(double S)::

a'ah..hehehehee :P