Followers

Menghitung Hari...

Tuesday, May 12, 2009

tengok tajuk macam saspen je kan??
hehehee...selalu nye kalau pompuan bujang mcm acu nie
kalau tajuk menghitung ari, mesti org ingat sebab nak naik pelamin kan??
kalau pompuan dah kawin lak, mesti org ingat menghitung ari
sebab nak melahirkan anak kan???

tapi dalam kes acu nie, walau masib pompuan bujang
bukan menghitung ari untuk naik pelamin..
(mudah2an dipermudahkan le jodoh nye ye..Amin..)
tapi acu menghitung ari untuk pergi holiday...

insyaAllah tepat jam 11.40 pagi pada tarikh 14-Mei-2009
bersamaan dengan 19-Jamadilawal-1430Hijrah
dengan menaiki kapal terbang Gulf Air...
acu akan berangkat ke lokasi percutian acu tahun nie...
insyaAllah...

acu akan bercuti selama 10 ari...
balik ke Malaysia nie pada insyaAllah pada 23-Mei-2009
sekarang nie dok sibuk berkemas le...
siap keje apa yg patut disiap kan kat opis nie
uruskan urusan pertukaran duit nak ke sana...
packing baju...packing junk food...packing ubat2an untuk emergency
urusan insurans pun dah selesai...ye la persediaan
takut apa2 hal jadi kat sana...(minta dijauhkan Allah..Amin.. )
emmm...rasa tak sabar lak..hehehehe

antara tempat-tempat yang acu tak sabar nak melawat ::


gambar2 semua ehsan dari MR. GOOGLE...
nanti dah sampai sana insyaAllah acu publishkan gambar sebenar ye...
banyak lagi sebenar nye tempat yg acu nak melawat tu...
tapi cukup lah tu je yg acu tempek...malas nak search... :-D

21 xoxo:

cerpelai said...

Pehh..!!
Sila kepilkan gambar dalam masa 24 jam selepas pulang ke Malaysia nanti ye Acu?..

Menarik tempat tu..

sakurasa 2 said...

acu sayang
now akak pun
sendang menghitung hari
tinggal 19 hari lagi..... he he he

Selamat bercuti sampai sana jangan lupa malaysia ek
take care dear.

LotsOfLove-Pearls said...

hehati k..
nak ole2..
hehe..

@cu SaYaNg said...

cerpelai::
hahaha...acu cuba la tempek 24jam slps balik tu ye...tu pun kalau x kena jack lag la...hehhehe

@cu SaYaNg said...

sakurasa2::
wah..lama nye akak berkursus..
iskh..mmg x lupa punye...

@cu SaYaNg said...

LOL::
insyaAllah...i'll try my best nk mencari ole2 nye tu..mengenangkan duit nye yg melampau batasan waktu tu,maka nye hasrat bershopping tu dibeku kan utk sementara waktu..hehehe

nurdaniella said...

salam acu.. waahh.. nak melancong yer.. hati2 yer.. jangan melencong sudah..

@cu SaYaNg said...

wassalam akak..
hahaha..insyaAllah x melencong nye...

Jake's Daughter said...

Acu..besnye dapat g jenjalan.....semoga selamat pg dan selamat balik...

Melor said...

weh,dah lama dah tapi tak selama ko..heheheh..cume kurang material la..heheh.aku dh add ko dah..ko jer yg tak add aku lol..isk..isk...

@cu SaYaNg said...

Jake's Daughter::
dpt jenjalan mmg le best...tq

@cu SaYaNg said...

Melor::
iyo la tu..entry ko baru 2 je mean baru le join ye..hehehehe

Melor said...

cik pia..bagi aku dah lama dah tu...hahahaha..yer la baru lag..ko pon nampak aku join sejak bile...dulu aku berbloging dalam frenster jer...huhuhuu

hysMan.. said...

acu nak gi mane cu??
turki ye??
fulamakkkk!!!
mantop la cu..
nak ikoootttttt???
bleh??
happe holiday cu..
take care..jgn lupe bwk ole2 dr sana..
(klu boleh bt contest mcm DJ Epoi tapi jgn balik sakit udah la ye)
hehe..

Dj Epoi said...

Salam..........

Walaweiiiiiiiii Bercuti!!!

Satu jer Gua nak ingatkan..jangan selalu makan aper jer yang ditepi kaki lima kang tak pasal2 jadik macam Guu...kena lepak2 kat spital heheheeh

Tentang Hadiah ole2 tuh Gua setuju jer ngn Mr HysMan kiter heheheh

Take Care

amirul said...

Salam acu,
Lama gak den tak jenguk blog nih... sory yer... busy sakan...

apepun selamat bercuti... selamat berholiday...

fealize_eleanoer said...

arrr...

goodie bag utk jiran kesygnmu ini jgn lupe arrrr...

wakaakaka..sila larikkkkksss!

=))

@cu SaYaNg said...

hysman::
hahahhaa..pandai pun teka
nak ikut boley...tapi tak leh le join flight acu nie..dah terlambat le...tinggai je la dok mesia nie ye..hahhahaa

insyaAllah,ada rezeki lebih acu buat le contest macam DJ Epoi tu ye
bukan apa,duit sana melampau sangat tinggi nye...buat i'll try my best

@cu SaYaNg said...

DJ Epoi::
Wassalam..
hahahaha...insyaAllah gua akan ingt lu nye pesanan bro

buat contest tu,i'll try my best..sebab duit nye melampau sgt tinggi nye..tapi insyaAllah gua cuba yg terdaya ye

@cu SaYaNg said...

amirul::
x pe..faham..acu pun bz
tq mirul

@cu SaYaNg said...

fealize::
jiran ku kah ini???
oh...tidakkkkkkkk!!!!!
acu pun nak larikkkkkkkssssss....