Followers

~Valentine's Datang Lagi~

Thursday, February 14, 2008

14 February
tarikh yang selalu di tunggu2 oleh pasangan bercinta (biasa nye la..)
tahun ni merupakan tahun ke-12 acu sambut dengan ee
orang cakap tak baik sambut
tapi, acu pun tak tau kenapa acu suka sangat tarikh nie

acu dah plan malam ni nak keluar dinner dengan ee
acu dah beli baju...warna purple... :D
pakai dengan aksesori dari abalone (erk..betul ke acu eja)

tapi yang kelakar nye, tak tau lagi nak makan kat mana
boley lak macam tu...hehehhehee

ingat nak makan kat Victoria tapi rasa ati
teringin nak p tempat lain
tengok lah macam mana malam nie
acu ikut je mana ee nak makan..

tahun ni acu cuma beli adiah yang simple je
acu ada buat short movie relation acu dengan ee
since 1996 until 2008 nie...
acu masuk kan dalam cd...nanti nak bagi kat ee malam nie

acu nak ee tau yang acu sayang sangat dekat dia...
acu korban kan ati acu untuk kebahagiaan ee...


tapi......mampu ke acu berkorban???????????







0 xoxo: