Followers

~Bangkok (4/2)~

Thursday, February 21, 2008

4/2


Ari ni kitaorang bangun lambat sikit
sebab pagi tu memang tak de apa2 program
kitaorang nak pack barang
sebab if ada barang yg tak muat
nak kena beli beg baru le
maklum la esok dah nak balik dah


turun bekpes pukul 10 am
lepas tu naik balik
kemas kan barang...
aduss....byk la pulak tak muat nye
maklum la adik beradik acu ramai
tu tak termasuk lagi anak sedara & kawan2
kompem la kena beli beg


kitaorang keluar dari hotel tu dalam pukul 2pm
terus p lunch kat Iran Restoran
acu makan bihun goreng + teh ais
suria lak makan nasi putih + chicken curry (but nampak macam rendang je)




lepas makan naik teksi p Plaza Central
saje je nak tengok Bangkok nye shoping complex
tak beli apa pun



lepas jalan2 kejap terus amik teksi
nak p ke Bang Lamphu Market
tapi hajat tak kesampaian
jalan jam teruk sangat...


last2 kitaorang mnta driver tu turun kan kitaorang kat train stesen
naik train terus p Patphong je
kira ni last shoping la
pastu nak beli beg utk isi barang




abis je shoping terus balik hotel
tapi malam tu kitaorang keluar lagi
p jalan kat Silom Road





saje je nak tengok apa2 yg boley d beli lagi
iskh...teruk nye acu nie
tak puas2 lagi shoping
hehehehee....


jalan punya jalan
tak ada apa yg menarik pun
amik tut-tut terus balik hotel

malam tu pack barang
sebab esok pukul 12pm dah nak check out

abis pack terus zzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZ

0 xoxo: