Followers

~TonY Roma's~

Friday, February 15, 2008



iskh..tak sabar ni nak dinner dgn ee
ati berdebar2 je...hehhehee
(rasa macam 1st time nak jumpa lak...)
acu keluar dari rumah dalam pukul 6...
tunggu ee solat maghrib dulu
baru kitaorg keluar...

dalam keta jenuh dok memikir nak makan kat mana
ee bawa acu p OU...
dia tunjuk kan kasut yang dia suka kat acu
emm..pi OU tu semata2 nak tunjuk kasut je
iskh...apa la ee nie...
lepas tu kitaorang terus pi The Curve...

kat mana nak makan nie???
masa nak masuk parking, ternampak
lampu lip lap tulis "TONY ROMA's"
iskh...nampak macam best je...
lepas parking je terus pi restoran tu
mak oi...ramai nye orang
kitaorg masuk kan nama dalam waiting list
katanye kena tunggu dalam 25 - 30 minit
emm...tak pe lah..tunggu pun tunggu lah

lepas dapat tempat duduk baru la kitaorg tau
rupa2 nye malam tadi restoran tu memang
khas untuk valentine's je...



dia dah siap kan set makanan untuk 2 org & 4 org
ada appetizer, 4 main corse (pilih mana nak) & dessert
emm...acu pilih Grilled Pacific Cod
ee lak pilih New York Steak
not bad la makanan dia...layanan pun best
siap dapat bear kecik lagi...




abis makan around 11.30pm
terus balik le....perut dah kenyang gile...
acu memang hepi malam tadi
ee bagi acu 3 ekor kartun cendawan








so cute....acu suka sangat....
conclusion nye, acu hepi, bahagia, enjoy, seronok
apa saja yang seangkatan dengan nye
tq so much darling...

Ya Allah,
Semoga kebahagian ini menjadi milik aku yang abadi...
amin....






2 xoxo:

viruspadu said...

wah indahnya dia sambut valentines gitu kannn...

dpt bunga bagai lg... bestnyaaaa

semoga kasih syg kekal abadi

@cu SaYaNg said...

tq very much viruspadu.doa kan hubungan saya kekal ke akhir hayat..amin