Followers

~Bangkok (5/2)~

Thursday, February 21, 2008

5/2

Wah...ari ni ari last day kat Bangkok
tak sabar nye nak balik Malaysia
tau kenapa?
sebab tak sabar nak makan...
kerana terlalu susah nak cari makanan halal
kat Bangkok nie, acu tak sabar sangat nak balik Malaysia


dalam pukul 12pm kitaorg check out dari hotel
amik teksi terus p restoran Iran utk lunch
acu makan tomyam + teh ais
suria makan nasi putih + tomyam + teh ais
kitaorang bungkus bihun goreng
konon2 nye nak makan kat airport nanti
takut lapar....
sebab flight kitaorang pukul 8.20pm (waktu Thai)
mean 9.20pm waktu malaysia



after lunch amik teksi terus ke airport
lepak le kat airport tu sementara nak tunggu check in beg
dalam ati dok berdoa jangan le beg terlebih berat
maklum la naik Air Asia nie berat sorang 15kg je
kalu lebey kena bayar RM15/kg




sambil2 tunggu tu, kitaorang round le kat airport tu
beli air capucino panas
pastu cicah biskut...sedap nye...
nikmat betul rasa nye....hehehehee



kaunter buka untuk check in beg dalam pukul 6.30pm
Alhamdulillah beg kitaorg tak lebih berat
total both beg 22kg
arghhhhhh!!!...lega nye
dah lepas check in beg
kitaorg p beli last souviner
acu beli key chain je...
suria pun beli key chain gak

sementara tu acu beli kad phone Thai
acu call eddie + kakak guna public phone
ok la gak...100Batth dapat cakap lama gak

abis je cakap terus masuk
punye la tak sedar
rupa2 nye dah final call dah
alamak!!!!
nasib baik le tak terlepas flight
kalu tak, mapuh le...

nama suria glemer u...
announcement siap sebut
"Attention tu Mr Ahmad Suria..."
hahahahaa...Mr Ahmad Suria la pulak

flight selamat mendarat tepat jam 11pm
Alhamdulillah....sampai gak ke KL
eddie amik acu kat LCCT
acu rasa mungkin tak p dah kot ke Bangkok
sebab susah nak makan
apa2 pun 5 ari kat sana
acu enjoy....betul2 enjoy SHOPING!!!!!!!!!!!!!



0 xoxo: