Followers

V.I.C Lagi..

Thursday, April 8, 2010

Setelah berjaya menjawab soalan tag pada kali pertama
kali nie untuk kedua kali nye acu di
tag lagi oleh V.I.C
soalan2 tag nie lebih kurang je dengan soalan tag yg acu
penah jawab
tapi tak pe lah...memandang kan tak de idea nak menulis
so, acu jawab le tag dari V.I.C nie dengan penuh kasih sayang ;-)


1- Anda rasa hot?
::sekarang nie tak hot langsung...sejuk beku dah dalam opis nie...
tapi selalu nye HOT le...muahahahaa (perasan siot..)

2- Upload gambar kesayangan anda:-

3- Kenapa anda suka gambar ni?
::i love MY HAIR very much

4- Bila kali terakhir anda makan pizza?
:: pada 28-Feb-2010..masa acu keluar
berpoya2 kat The Curve
dengan anak2 sedara acu...

5- Lagu terakhir yang anda dengar?
::sekarang nie tengah layan DRAMA KING (MUH ft BLACK)

6- Apa yang anda buat sambil menjawab tag ni?
::tengah keja sambil layan HOT FM

7- Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?
::yang selalu di panggil acu, pia, piah & darling


8- Tag lagi 6 orang
::erk...acu tak tau nak tag sapa...sebab acu tau tak semua orang suka menjawab tag
boleh tak acu abaikan soalan ke-8 nie?


sekian, terima kasih...





11 xoxo:

fazemy said...

Bagusnya siap ada gmbr pizza lagi. Nyum nyum..

kakcikseroja said...

Hello piah.. eh.. pia.. eh Acu..

hehehe.. kakcik tak tahu nak taip apa pun.. saja suka nak usik Acu.. :)

aramis2177 said...

YESSS Datin....anda mmg HOT!!!!sila kekalkan ke'hot'an anda! :)))) miss ya!

@cu SaYaNg said...

Fazemy::

hahahaha...rasa tak seronok bila tengok entry yg tak banyak gambar

@cu SaYaNg said...

kakcik::

ele2..purak2 sasul lak ek...

@cu SaYaNg said...

aramis::

for u dear..i'll always be HOT...hehehee..mis u too

bUdAk kEnTaNg said...

hallaww acu..ehe..
nmpk piza cam ngidam plak tetiba..lame saye tak pekena piza adelah dlm setahun lbh..hahaa..
yeah ur hair is hot too babe.. ehe

@cu SaYaNg said...

budak kentang::

perghhhh...lama tu...mai KL nnt acu blanje..

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Dia punya blog pun dah comel2 kaler pink juga tu. hehehehhehe...

Kat mana nak buat rambut tu? Tolong rekmenkan yang murah ye.

Acu, present dah dapat. Sungguh comel. Tenkiu so much... ambik nih. MUahhhhhhhsssss

@cu SaYaNg said...

VIC::

tu rambut phuket mali..kat sana murah..50rgt je..kat KL nie x sure lak tempat yg murah...

syukur VIC suka..muaaahhhs

Jake Daughter said...

Kalau hang nak tau...jawb TAG adalah salahs atu kegemaran aku... pelik x aku nih??? Org lain x suka jawab TAG....Aku plak terbalik... Hahaha