Followers

Alahai V.I.C@DIANA..

Friday, March 12, 2010

gempak tak letak nama kau VIC as a title???
hehehee...nak gak acu tiru VIC letak nama sebagai tajuk
setelah sekian lama, kali nie acu di tag oleh
cik puan VIC
so, sebelum acu bercuti panjang nie
ada lah lebih baik acu setel kan nie dengan segera
let's check it out apa yg cik puan nie nak...


1. Go to your photo files… select the 8th photo folder

untuk bukti kan yang folder di pilih nie ada lah folder ke 8
so, acu print screen kan susunan folder dalam komputer acu

so, folder yang terpilih ialah HOLIDAY@TURKEY

2. Select the 8th photo in that folder

disebabkan dalam folder nie ada lagi folder..maka nye
maka kena le memilih lagi...acu tetap mencari folder ke-8 juga

dalam nie pun masih ada folder lagi...hehehehe
disebabkan folder nye tak cukup 8 so, acu pilih folder terakhir
(tak pe kan VIC..acu tak tau nak pilih folder mana)

setelah diterjah ke dalam folder-folder tersebut
maka gambar yang terpilih ialah gambar nie

3. Post that photo along with the story behind it

jeng..jeng..jeng....nie le gambar nye

nie gambar masa acu melancong ke Turki tahun 2009
gambar nie di ambil di hadapan Hotel Vera di Capadocia
pagi2 lepas breakfast sebelum kami bertolak ke Underground City
sebelum naik ke atas bas, pose sana pose sini le dulu...acara wajib tu
nie ari terakhir di Capadocia kemudian nye kami singgah di Ankara
sebelum kami balik ke Istanbul semula...
tu je la cerita di sebalik gambar nie....

4. Then challenge 8 blogging friends to do the same.

emm...acu tak tau nak tag sapa
kepada sesapa yang baca blog acu nie & tak de idea nak menulis dalam blog anda
maka acu sarankan wajib untuk anda menjawab tag nie



4 xoxo:

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

perghhhh acu..
memang gempak la buh nama vic sebagai title..
ni yg sayang kat acu sangat2 ni..
heheheh...
bertambah2 cute vic nampak gambar acu tu.

By the way selamat bercuti..
jgn lupa ole2 untuk vic
hahahahah gurau je (sbnrnya tak gurau)

p/s: macam rancangan alahai fafau plak gayanya..

@cu SaYaNg said...

VIC::

suka le tu..
acu mmg always & forever cute...ahaks

souvenir tu insyaallah ye...

azieazah said...

wuaaaa...! Kak Azie belum buat....

ijad said...

cantik blog..