Followers

MIHAS 2010 & One Kitchen & Deco

Monday, June 28, 2010

Sabtu lepas, acu ke MIHAS 2010 kat Matrade Jln Duta
acu ke sana dengan Abang yeh...
MIHAS adalah pameran barangan halal yang terbesar di DUNIA
terdapat 661 buat booth...macam2 ada
enjoy the pics


balik dari MIHAS tetiba ada call daripada DJ EPOI

"Acu, lu kena datang perasmian kedai gua ari nie...kat Alam Damai.."

nasib baik le time tu acu belum sampai rumah lagi
so, boley le melencong ke sana...
memula kecik ati sebab jemput last minit tapi apa2 pun thank you so much la
sebab ingat gak nak menjemput nye...kalau tak jemput langsung
mau tak bercakap sebulan dengan dia...muahahahaa

apa2 pun bro, acu nak ucapkan TAHNIAH & wish u & abg Kamal ALL THE BEST
semoga bisnes anda bertambah maju dengan ada nye ONE KITCHEN & DECORATION


p/s:: gambar acu cilok dari FB DJ Epoi...

lepas makan kat kedai DJ Epoi nie, acu di ajak ke rumah Kak Syabar pula
ada majlis sambutan bufday anak pompuan dia...
so, tanpa sempat menjenguk showroom diaorang
acu bergegas ke rumah Kak Syabar bersama dengan Suked (wife DJ Epoi) + anak2

lepak sana sampai pukul 7 lebih pastu terus balik rumah...
penat sebab seharian berjalan...


1 xoxo:

kakcikseroja said...

Kakcik terlepas pengetahuan bab MIHAS tu.. kalau tidak, mahu juga pergi ke sana! :)