Followers

Setahun Sudah Berlalu...

Saturday, June 26, 2010

Hari nie genap setahun pemergian Raja Pop Dunia; Michael Jackson
sekejap je kan..pejam celik..pejam celik..dah pun setahun
terasa macam baru je lagi dia meninggal..

acu nie bukan la peminat fanatik MJ
tapi ada le beberapa lagu dia yang acu suka..
antara nye Beat It, Thriller, Black or White
tapi yang paling acu suka Smooth Criminal





tahun lepas acu berkesempatan menonton filem
This Is It...MJ
filem yang menunjukkan rakaman terakhir beliau semasa latihan konsert
nampak dalam rakaman tu dia seorang yang berjiwa lembut & penyayang...

cuma sampai sekarang nie acu tertanya2
betul ke MJ dah masuk Islam????



5 xoxo:

kakcikseroja said...

Kakcik pun tertanya-tanya soalan yang sama. Wallahuaklam.

Kakcik suka lagu I'll Be There :)

kamalnzura said...

piah...off topic sat..:)

baru teringat hang penah mkn steamboat kat Q-Thai...
ok ka? sedap dak?

@cu SaYaNg said...

Jai::

yup..dah 2 kali aku p mkn kt situ..
not bad la mkn steamboat kt situ..
byk choice sbb dia buat buffet..satu kepala 22rgt..

kamalnzura said...

harga pun ok kan...
mcm nak try jgk la...

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Kalau benar dia Islam..
mudah2an dia ditenpatkan di kalangan org yg beriman..

Kalau bukan Islam..
RIP... hehehe

Tapi MJ mmg hebat... hingga skang belum ada pengganti..

Di Malaysia... Sudirman dan P.Ramlee belum ada pengganti sehebat mereka.