Followers

Penangan Hujan Di "Sana"

Monday, March 21, 2011

Nie penangan hujan di Tanah Suci
sehari sebelum acu bertolak balik ke Malaysia
harap-harap esok acu dah boleh kerja...




Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

4 xoxo:

erisya nor said...

Acu, semoga lekas sembuh. Acu nak ke Rome thn depan? kalau nak emel add tourist guide kat sana, akak boleh berikan. kalau naik open bus...cuma dapat pusing2 bandar jer lah...rengok bangunan. tapi kalau ada tourist guide bolehlah tgk kaw pergunungan dan tasik di rome tuh....

kakcik said...

Alhamdulillah... yang penting Acu dah selamat pergi dan kembali. Semoga Acu segera sihat sepenuhnya.

@cu SaYaNg said...

kak erisya::

tq kak..

planning nk ke italy tu ada la tp x confirm lg...kalau pegi pun rasa nye thru travel agent kot..amik pakej nye...senang sikit...

apa2 pun, nanti acu bgtau kak erisya ya...anyway, tq kak

@cu SaYaNg said...

kakcik::

Alhamdulillah semua nye selamat...:)